Duurzame activiteiten in Nederland

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

duurzame activiteiten

Ken je het gevoel dat je niet weet wat voor duurzame activiteiten je kunt doen tijdens je vakantie? Wij ook! Daarom hebben wij voor jou de leukste vakantie activiteiten in Nederland voor jou op een rij gezet. En ze zijn ook nog eens allemaal duurzaam!

Altijd op de hoogte van de laatste tips rondom duurzaam reizen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Fietsen door heel Nederland

Misschien voelt het voor jou als een open deur, maar veel mensen denken er niet over na om te gaan fietsen tijdens hun vakantie. Nederland heeft veel moois te bieden en hoe leuk is het om dat te gaan ontdekken op je fiets? Of je nou in je eentje bent, met je partner of met je kinderen samen. Fietsen is voor jong en oud, een duurzame activiteit en ook nog eens gezond voor je! Een win-win situatie want dan kun je avonds extra genieten van een heerlijk gerecht bij een duurzaam restaurant!

Wij hebben de mooiste routes voor jou op een rij gezet. Bekijk ze hier.

Wandelen als een van de duurzame activiteiten in Nederland

Een andere duurzame activiteit in Nederland die je kunt doen is wandelen. Net als op de fiets kun je de mooiste plekken in Nederland goed wandelend ontdekken en het ook nog eens gezond voor je! Voor jong en oud, goede gesprekken ontstaan wanneer je volledig ontspannen bent in de natuur van Nederland. Willen je kinderen niet mee wandelen? Kies dan voor een route met een speeltuin op het midden van je route of neem ze mee het bos in. Zeker weten dat je kinderen dan wel mee willen!

Vogels spotten

De laatste in het rijtje duurzame activiteiten die ik voor jou in petto heb is een die je zelf misschien niet zo snel bedenkt. Namelijk Vogels spotten! Vogels spotten wordt door veel mensen ondergewaardeerd. Je bevindt je de hele dag in de natuur, leert nieuwe vogels kennen, ontspant volledig en kunt ook nog eens gaan picknicken tussendoor! Ik zou zeggen pak je verrekijker en picknickmand en ga vogels spotten!

Wees eerlijk, hoe leuk is het als jij deze vogel spot in de natuur? Bekijk de pagina van Natuurmomenten voor de mooiste routes om vogels te spotten

Vogels spotten

Nu je weet wat jij kan doen als duurzame activiteit in Nederland, kun je erop uit gaan! Heb jij nog inspiratie nodig voor duurzame vakantie plekken in Nederland? Of tips voor hotels tijdens je fietsvakantie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere blogs.

Heb je nog een waterfles nodig? Bekijk dan eens deze duurzame waterflessen op

Nieuwsbrief

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn