Samenwerken met The Green Tourist?

Onze missie is om jou te helpen met het verduurzamen van je reis, omdat wij vinden dat dit niet ten koste hoeft te gaan van je reiservaring. Wij vinden het leuk en waardevol om kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarom staan wij open om met organisaties samen te werken die bij ons (en onze doelgroep) passen, een probleem voor onze lezers kunnen oplossen of de reiservaring kunnen verbeteren. Denk jij dat jouw bedrijf of organisatie perfect past bij The Green Tourist? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Om je een idee te geven over hoe een mogelijke samenwerking met The Green Tourist eruit zou kunnen zien, laten we je graag zien welke mogelijkheden er zijn!

Het vergroten van je bereik

The Green Tourist heeft een groot online bereik en groeit nog steeds erg snel. In de categorie (duurzaam) reizen zijn wij één van de grootste van Nederland en België. Daarom kunnen de platformen van The Green Tourist als ideaal hulpmiddel dienen om het bereik van jouw organisatie een boost te geven! Dagelijks verwelkomen wij op onze platformen vele unieke, nieuwe en terugkomende (duurzame) reisfanaten. Past deze doelgroep bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om een succesvolle samenwerking te bespreken!

Samenwerken? Mail naar info@greentourist.nl

Het promoten van je product of dienst

Ben jij ervan overtuigd dat The Green Tourist een goed platform is om jouw product of dienst te promoten? Dan staan wij er voor open om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken! Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van het promoten van jouw organisatie op onze website of onze Social Media kanalen. Liever een specifiek product of specifieke dienst promoten? Dat kan bijvoorbeeld door middel van promotie in onze blogs! Belangrijk hierbij is dat hetgeen wat je aanbiedt past bij waar The Green Tourist voor staat en dat het relevant is voor onze doelgroep. Hoe de samenwerking er exact uit komt te zien, wordt natuurlijk gezamenlijk overlegd en bepaald.

Samenwerken? Mail naar info@greentourist.nl

Wil je een sample of perspakket opsturen?

Heb je een leuk product en wil je dit met ons delen? Dat kan! Je mag het pakket opsturen naar het onderstaande adres:

Linkvermelding

Wij van The Green Tourist hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige content. Zo besteden wij veel aandacht aan onze pagina’s en onze blogs. Denk jij dat jij met jouw organisatie past bij wat The Green Tourist uitstraalt? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het aangaan van een samenwerking.

Samenwerken? Mail naar info@greentourist.nl

Wij maken in al onze blogs gebruik van affiliate links. Wanneer jij een aankoop doet via deze links ontvangen wij een klein bedrag, dat ons onder andere helpt de website live te houden en nieuwe content te schrijven.