Duurzaam overnachten bij Ecolodge Landgoed De Kaampies

Voor wie een echte groene vakantie wil in eigen land, kan terecht bij Ecolodge Landgoed De Kaampies. In het Drentse Mantinge staat een bijzondere vakantie met een lage footprint voor je klaar! Midden in het open landschap gelegen is hier volop rust, ruimte en natuur. Hieronder vertellen wij je graag meer over waarom een vakantie naar Landgoed De Kaampies wat voor jou is!

Ecolodge Landgoed De Kaampies

Duurzaam overnachten in Drenthe

Een vakantie naar De Kaampies is echt een aanrader wanneer je ervan houdt om duurzaam te reizen in Nederland. De accommodatie ligt op 500 meter van het dorp Mantinge en op 6 kilometer van het toeristische dorp Westerbork. De accommodatie is in stijl gebouwd, namelijk met natuurlijke en hernieuwbare materialen, zoals leem, stro en hout. Hierdoor heeft het huis een bijzonder fijn binnenklimaat: In de zomer is de woning heerlijk koel en in de winter houden de lemen muren de warmte vast en de kou buiten.

Ecolodge De Kaampies bij vorst

Het huis is off-grid en voorziet zichzelf volledig in zijn energie. In de winter is houtstook de hoofdbron van energie. Via een modern houtfornuis is er een zelfregulerend vloerverwarmingssysteem. In de zomer zorgt de zon overigens voor de energie.

houtstook kachel bij De Kaampies

De woning beschikt over alle hedendaagse voorzieningen, waardoor je gegarandeerd een aangenaam verblijf zult hebben, en dat op een duurzame manier!

Waarom overnachten bij Ecolodge Landgoed De Kaampies?

Wanneer u bij Landgoed De Kaampies aankomt, staat er een volledig ingericht verblijf voor u klaar, inclusief al het benodigde linnengoed en badgoed. Ook is er een zwemvijver en een biologische moestuin, waar eigen producten worden verbouwd. Daarnaast beschikt de accommodatie over wifi en staat er een laadpaal voor elektrische voertuigen. Kortom, het verblijf is van alle luxe, hedendaagse gemakken voorzien.

Wil je een volledig overzicht van alle voorzieningen bij De Kaampies? Neem dan eens een kijkje op onze website!

beekje bij De Kaampies

Duurzame activiteiten in Drenthe!

Omdat het verblijf omringd wordt door natuur, zijn er tal van wandelroutes in de omgeving. Wandelen kan namelijk op het landgoed zelf, maar je kunt er ook voor kiezen om een ommetje te maken in één van de diverse natuurterreinen in de omgeving. Ben je toe aan wat meer uitdaging tijdens een lange wandeling? Bekijk dat eens de mogelijkheden voor leuke activiteiten in de buurt!

natuur rondom De Kaampies

Wanneer kom jij langs bij De Kaampies?

Nu jij weet waarom een duurzame overnachting bij De Kaampies de moeite waard is, is het tijd om eens op de website van De Kaampies te kijken. Wil je nog meer weten over dit duurzame verblijf? Eigenaren Peter en Ina vertellen je er graag alles over! Je kunt hen bereiken op de volgende contactgegevens:

Peter: 06-11 425 425

Ina: 06-386 383 35 

Of stuur een mailtje naar recrea@dekaampies.nl!

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Volg jij ons al op Instagram?

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn

Wij maken in al onze blogs gebruik van affiliate links. Wanneer jij een aankoop doet via deze links ontvangen wij een klein bedrag, dat ons onder andere helpt de website live te houden en nieuwe content te schrijven.