Dit Zijn De Top 10 Beste Hostels In Berlijn!

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Ben je van plan om binnenkort Berlijn te bezoeken en ben je nog op zoek naar een betaalbare en gezellige accommodatie? Dan heb ik goed nieuws voor je! In dit artikel zul je ontdekken welke hostels in Berlijn als de absolute toppers worden beschouwd. Of je nu op zoek bent naar een trendy designhostel of een plek waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, deze lijst van de top 10 beste hostels in Berlijn zal je zeker helpen om de perfecte plek te vinden voor je verblijf. Dus waar wacht je nog op? Laten we snel de geweldige hostelmogelijkheden in Berlijn ontdekken!

1. EastSeven Berlin Hostel

Locatie

Het EastSeven Berlin Hostel bevindt zich in het hart van Berlijn, in de bruisende wijk Prenzlauer Berg. Deze locatie is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een levendige sfeer met veel bars, restaurants en boetiekjes. Bovendien is het hostel gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om de rest van de stad te verkennen.

Faciliteiten

Het hostel biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een gemeenschappelijke keuken waar je je eigen maaltijden kunt bereiden, evenals een gezellige lounge en een terras waar je kunt ontspannen na een drukke dag sightseeing. Bovendien biedt het hostel gratis wifi, een wasserette en fietsverhuur.

Beoordelingen

Veel gasten zijn lovend over het EastSeven Berlin Hostel. Ze prijzen de vriendelijke en behulpzame medewerkers, de schone faciliteiten en de gezellige sfeer. Gasten waarderen ook de centrale ligging van het hostel en de mogelijkheid om gemakkelijk andere delen van de stad te verkennen.

Prijs

Het EastSeven Berlin Hostel biedt betaalbare accommodatie voor reizigers met een klein budget. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken en een uitgebreid ontbijtbuffet. Gezien de geweldige locatie en de uitstekende faciliteiten die het hostel te bieden heeft, is de prijs meer dan redelijk.

2. Generator Berlin Mitte

Locatie

Generator Berlin Mitte is gelegen in het hart van Berlijn, vlakbij de historische wijk Mitte. Deze locatie biedt gasten de mogelijkheid om gemakkelijk en snel toegang te krijgen tot bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en de Berliner Dom. Het hostel is ook omgeven door trendy bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel heeft een scala aan moderne faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een levendige bar waar gasten kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten, evenals een eigen eetgelegenheid waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Daarnaast zijn er lounges, een bibliotheek en een wasserette beschikbaar.

Beoordelingen

De beoordelingen van Generator Berlin Mitte zijn over het algemeen positief. Gasten prijzen de trendy en moderne uitstraling van het hostel, evenals de vriendelijke en gastvrije medewerkers. De centrale locatie en het bruisende nachtleven in de omgeving worden ook vaak genoemd als pluspunten.

Prijs

De prijs van een verblijf in Generator Berlin Mitte varieert, afhankelijk van het type accommodatie en de gewenste periode. Over het algemeen kunnen gasten rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het hostel biedt verschillende kameropties, van slaapzalen tot privékamers, waardoor het geschikt is voor diverse reizigers.

3. Circus Hostel

Locatie

Het Circus Hostel is gelegen in de wijk Mitte, in het centrum van Berlijn. De locatie is ideaal voor reizigers die geïnteresseerd zijn in historische bezienswaardigheden, zoals de Berlijnse Muur en de Hackescher Markt. Bovendien biedt de omgeving tal van trendy bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een gezellig café waar gasten kunnen genieten van heerlijke koffie en vers bereide maaltijden. Het hostel beschikt ook over een bar, een bibliotheek en een wasserette. Daarnaast organiseert het Circus Hostel regelmatig evenementen en tours om de stad te verkennen.

Beoordelingen

Het Circus Hostel wordt hoog gewaardeerd door gasten vanwege de vriendelijke en behulpzame medewerkers, evenals de schone en comfortabele kamers. Gasten prijzen ook de centrale locatie van het hostel en de gezellige sfeer die het biedt. Veel reizigers geven aan dat ze genoten hebben van de evenementen en rondleidingen die door het hostel worden georganiseerd.

Prijs

Het Circus Hostel biedt betaalbare accommodatie voor zowel individuele reizigers als groepen. De prijs varieert afhankelijk van het gekozen kamertype en de gewenste periode. Over het algemeen kunnen gasten rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding, gezien de locatie en de faciliteiten die het hostel te bieden heeft.

4. Baxpax Downtown Hostel Hotel

Locatie

Baxpax Downtown Hostel Hotel is gelegen in het hart van Berlijn, in de trendy wijk Friedrichshain. Deze locatie biedt tal van winkels, bars en restaurants, evenals een bruisend nachtleven. Daarnaast is het hostel gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad te verkennen.

Faciliteiten

Het hostel biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een gezellige lounge waar gasten kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten, evenals een eigen bar waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Het hostel beschikt ook over een terras, een wasserette en een 24-uursreceptie.

Beoordelingen

De beoordelingen van Baxpax Downtown Hostel Hotel zijn over het algemeen positief. Gasten waarderen de centrale locatie van het hostel en de gezellige sfeer die het biedt. De medewerkers worden vaak geprezen vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding volgens veel gasten uitstekend.

Prijs

Baxpax Downtown Hostel Hotel biedt betaalbare accommodatie voor reizigers met een klein budget. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken en een ontbijtbuffet. Gezien de fantastische locatie en de comfortabele faciliteiten die het hostel te bieden heeft, is de prijs zeer redelijk.

5. Heart of Gold Hostel Berlin

Locatie

Het Heart of Gold Hostel Berlin is gelegen in het centrum van Berlijn, in de wijk Mitte. De locatie is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot historische bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en het Museumeiland. Bovendien biedt de buurt tal van trendy bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een gezellige lounge waar gasten kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten, evenals een bar waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Het hostel beschikt ook over een 24-uursreceptie, een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

Het Heart of Gold Hostel Berlin ontvangt positieve beoordelingen van gasten. Ze waarderen de centrale locatie van het hostel en de vriendelijke medewerkers. Gasten zijn ook te spreken over de schone en comfortabele kamers, evenals de gezellige sfeer die het hostel biedt.

Prijs

Het Heart of Gold Hostel Berlin biedt betaalbare accommodatie voor reizigers met een klein budget. De prijs is inclusief beddengoed en handdoeken. Gasten kunnen ook gebruikmaken van het gratis ontbijt en de gratis wifi in het hele hostel. Gezien de geweldige locatie en de comfortabele faciliteiten, is de prijs meer dan redelijk.

6. Meininger Berlin Mitte Humboldthaus

Locatie

Het Meininger Berlin Mitte Humboldthaus is gelegen in de wijk Mitte, in het centrum van Berlijn. De locatie is ideaal voor reizigers die geïnteresseerd zijn in historische bezienswaardigheden, zoals het Brandenburger Tor en de Berliner Dom. Bovendien biedt de omgeving veel bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een gemeenschappelijke keuken waar gasten hun eigen maaltijden kunnen bereiden, evenals een lounge waar ze kunnen ontspannen en sociale contacten kunnen leggen. Het hostel beschikt ook over een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

De beoordelingen van Meininger Berlin Mitte Humboldthaus zijn over het algemeen positief. Gasten waarderen de centrale locatie van het hostel en de vriendelijke medewerkers. De schone en comfortabele kamers worden ook vaak genoemd als pluspunten. Gasten vinden het hostel ook geschikt voor gezinnen vanwege de beschikbaarheid van familiekamers.

Prijs

Meininger Berlin Mitte Humboldthaus biedt betaalbare accommodatie voor zowel individuele reizigers als gezinnen. De prijs varieert afhankelijk van het gekozen kamertype en de gewenste periode. Gezien de geweldige locatie en de comfortabele faciliteiten die het hostel te bieden heeft, is de prijs zeer redelijk.

7. Wombats City Hostel

Locatie

Wombats City Hostel is gelegen in de wijk Mitte, in het centrum van Berlijn. De locatie is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. Bovendien biedt de omgeving tal van bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een gemeenschappelijke keuken waar gasten hun eigen maaltijden kunnen bereiden, evenals een bar waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Het hostel beschikt ook over een terras, een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

Wombats City Hostel ontvangt positieve beoordelingen van gasten. Ze prijzen de centrale locatie van het hostel en de moderne faciliteiten die het biedt. Gasten waarderen ook de behulpzame en gastvrije medewerkers van het hostel. De schone en comfortabele kamers worden ook vaak genoemd als pluspunt.

Prijs

Wombats City Hostel biedt betaalbare accommodatie voor reizigers met een klein budget. De prijs is inclusief beddengoed en handdoeken. Gasten kunnen ook gebruikmaken van het gratis ontbijt en de gratis wifi in het hele hostel. Gezien de geweldige locatie en de comfortabele faciliteiten, is de prijs zeer redelijk.

8. St Christopher’s Berlin Mitte

Locatie

St Christopher’s Berlin Mitte is gelegen in de wijk Mitte, in het hart van Berlijn. De locatie is ideaal voor reizigers die geïnteresseerd zijn in historische bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor en het Museumsinsel. Bovendien biedt de omgeving tal van trendy bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een eigen bar waar gasten kunnen genieten van heerlijke drankjes en live entertainment. Het hostel beschikt ook over een gemeenschappelijke lounge, een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

St Christopher’s Berlin Mitte ontvangt over het algemeen positieve beoordelingen van gasten. Ze waarderen de centrale locatie van het hostel en de vriendelijke en behulpzame medewerkers. Gasten zijn ook te spreken over de schone en comfortabele kamers, evenals de levendige sfeer die het hostel biedt.

Prijs

St Christopher’s Berlin Mitte biedt betaalbare accommodatie voor individuele reizigers en groepen. De prijs varieert, afhankelijk van het gekozen kamertype en de gewenste periode. Gasten kunnen rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding gezien de geweldige locatie en de comfortabele faciliteiten die het hostel te bieden heeft.

9. The Circus Hostel

Locatie

The Circus Hostel is gelegen in de wijk Mitte, in het centrum van Berlijn. De locatie is perfect voor reizigers die geïnteresseerd zijn in historische bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. Bovendien biedt de buurt tal van bars, restaurants en winkels.

Faciliteiten

Het hostel biedt een verscheidenheid aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een gezellig café waar gasten kunnen ontspannen en genieten van heerlijke koffie en vers bereide maaltijden. Het hostel beschikt ook over een bar, een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

The Circus Hostel ontvangt positieve beoordelingen van gasten. Ze prijzen de centrale locatie van het hostel en de gastvrije en behulpzame medewerkers. Gasten zijn ook tevreden met de schone en comfortabele kamers. Bovendien waarderen gasten de evenementen en rondleidingen die door het hostel worden georganiseerd.

Prijs

The Circus Hostel biedt betaalbare accommodatie voor individuele reizigers en groepen. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken en een uitgebreid ontbijtbuffet. Gasten kunnen ook gebruikmaken van gratis wifi in het hele hostel. Over het algemeen biedt het hostel een goede prijs-kwaliteitverhouding gezien de locatie en faciliteiten.

10. ONE80º Hostel Berlin

Locatie

ONE80º Hostel Berlin is gelegen in het hart van Berlijn, in de bruisende wijk Friedrichshain. Deze locatie is ideaal voor reizigers die graag genieten van het bruisende nachtleven, met tal van bars, clubs en restaurants in de omgeving. Bovendien is het hostel gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad te verkennen.

Faciliteiten

Het hostel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een gezellige lounge waar gasten kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten, evenals een eigen bar waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Het hostel beschikt ook over een 24-uursreceptie, een wasserette en gratis wifi.

Beoordelingen

ONE80º Hostel Berlin ontvangt over het algemeen positieve beoordelingen van gasten. Ze waarderen de centrale locatie van het hostel en de moderne faciliteiten die het biedt. Gasten zijn ook te spreken over de vriendelijke en behulpzame medewerkers, evenals de schone en comfortabele kamers.

Prijs

ONE80º Hostel Berlin biedt betaalbare accommodatie voor reizigers met een klein budget. De prijs is inclusief beddengoed en handdoeken. Gasten kunnen ook gebruikmaken van het gratis ontbijt en de gratis wifi in het hele hostel. Gezien de geweldige locatie en de moderne faciliteiten, is de prijs zeer redelijk.

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn