Kerstmarkt Duitsland: Waar Moet Ik Heen?

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Ben je klaar om in de feestelijke kerstsfeer te duiken? Dan is het tijd om je winterspullen in te pakken en naar Duitsland te reizen, waar je je kunt onderdompelen in de betoverende wereld van kerstmarkten. Maar met zoveel geweldige opties kan het moeilijk zijn om te beslissen welke kerstmarkt je moet bezoeken. Maak je geen zorgen, want in dit artikel zullen we je laten zien waar je naartoe moet om het ultieme kerstmarktavontuur te beleven. Bereid je voor op magische verlichting, de geur van verse peperkoek en warme glühwein, en talloze kraampjes vol traditionele ambachten en heerlijk eten. Dus, hou je muts en handschoenen gereed, want we nemen je mee op een onvergetelijke reis door de kerstmarkten in het prachtige Duitsland.

Populairste kerstmarkten in Duitsland

Berlijn

Berlijn staat bekend om zijn bruisende kerstmarkten, waar je kunt genieten van de magische sfeer en een breed scala aan activiteiten. Een van de populairste kerstmarkten in Berlijn is de Gendarmenmarkt, gelegen tussen de historische gebouwen van de Französischer Dom en de Deutscher Dom. Hier vind je een prachtige kerstmarkt met ambachtelijke kraampjes, glühwein en heerlijke lokale lekkernijen. Een andere must-visit kerstmarkt in Berlijn is de Winterwelt am Potsdamer Platz, met zijn reusachtige ijsbaan en betoverende kerstversieringen.

Keulen

Keulen trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar zijn prachtige kerstmarkten. De meest populaire kerstmarkt in Keulen is de kerstmarkt rond de Dom, die wordt gekenmerkt door zijn adembenemende uitzicht op de majestueuze kathedraal. Hier vind je talloze kraampjes met handgemaakte cadeaus, kerstdecoraties, culinaire hoogstandjes en natuurlijk glühwein. Daarnaast is er ook de Alter Markt-kerstmarkt, gelegen in het historische centrum van Keulen. Deze markt biedt een charmante sfeer met zijn vakwerkhuizen en traditionele kraampjes vol met lokale specialiteiten.

Dresden

Dresden staat bekend als een van de meest prachtige steden tijdens de kerstperiode. De Striezelmarkt, de oudste kerstmarkt van Duitsland, is de meest bezochte kerstmarkt in Dresden. Deze markt biedt een unieke sfeer met zijn traditionele houten kraampjes, feestelijke verlichting en de beroemde Stollen, een heerlijk kerstgebak dat alleen in Dresden te vinden is. Naast de Striezelmarkt is er ook de Augustusmarkt, gelegen aan de voet van de Frauenkirche. Deze markt biedt een breed scala aan handwerk, geschenken en culinaire lekkernijen.

München

München staat bekend om zijn wereldberoemde Oktoberfest, maar ook de kerstmarkten in de stad zijn zeker een bezoek waard. Een van de meest populaire kerstmarkten in München is de Christkindlmarkt op de Marienplatz, het centrale plein van de stad. Hier kun je genieten van de traditionele kerstsfeer met zijn kraampjes vol met ambachtelijke producten, glühwein en heerlijke Beierse lekkernijen. Daarnaast is er ook de Tollwood Winterfestival, een alternatieve kerstmarkt met een ecologisch thema. Hier vind je niet alleen traditionele kerstartikelen, maar ook kunst, muziek en theater.

Hamburg

Hamburg biedt een breed scala aan kerstmarkten, elk met zijn eigen charme. Een van de populairste kerstmarkten in de stad is de Santa Pauli, een markt met een maritiem thema die plaatsvindt op de beroemde Reeperbahn. Hier kun je genieten van kraampjes vol met handgemaakte cadeaus, zoetigheden en live muziek. Een andere populaire kerstmarkt in Hamburg is de historische kerstmarkt op de Rathausmarkt. Deze markt biedt een prachtige sfeer met zijn kerstverlichting, schaatsbaan en talloze kraampjes met ambachtelijke producten.

Kleine en gezellige kerstmarkten

Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg ob der Tauber is een pittoresk stadje dat bekend staat om zijn charmante kerstmarkten. Hier vind je de Reiterlesmarkt, een kerstmarkt die zijn oorsprong vindt in de Middeleeuwen. Deze markt biedt een unieke sfeer met zijn historische decor en zijn authentieke kraampjes vol met handgemaakte geschenken en traditionele lekkernijen. Daarnaast is er ook de Weihnachtsmarkt aan de Käthe Wohlfahrt, een markt die gespecialiseerd is in kerstdecoraties en souvenirs.

Aken

Aken is een historische stad met een lange traditie van kerstmarkten. De kerstmarkt van Aken is een van de oudste en meest traditionele kerstmarkten van Duitsland. Deze markt trekt jaarlijks duizenden bezoekers met zijn unieke sfeer en zijn grote assortiment aan kraampjes met lokale ambachten, kerstartikelen en culinaire lekkernijen. Naast de kerstmarkt is er ook de Aachener Printenmarkt, waar je de beroemde Aachener Printen, een traditioneel Duits kerstgebak, kunt proeven en kopen.

Bamberg

Bamberg is een prachtige stad die bekend staat om zijn goed bewaarde historische centrum en zijn charmante kerstmarkten. Een van de meest populaire kerstmarkten in Bamberg is de Töpfermarkt, een markt die gespecialiseerd is in keramiek en aardewerk. Hier kun je kraampjes vinden met prachtige handgemaakte keramiek en andere ambachtelijke producten. Daarnaast zijn er ook de traditionele kerstmarkten op de Maxplatz en de Gabelmann, waar je kunt genieten van glühwein, lokale lekkernijen en live muziek.

Trier

Trier, de oudste stad van Duitsland, biedt een breed scala aan kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Trier is de Hauptmarkt, gelegen aan de voet van de prachtige Sint-Pieterskathedraal. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met kraampjes vol met traditionele ambachten, lekkernijen en glühwein. Daarnaast is er ook de historische kerstmarkt op de Domfreihof, waar je kunt genieten van historische attracties, zoals ridderspelen en middeleeuwse ambachten.

Grote en spectaculaire kerstmarkten

Nürnberg

Nürnberg staat bekend om zijn spectaculaire kerstmarkt, ook wel bekend als de “Christkindlesmarkt”. Deze markt trekt jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers en is een van de meest bezochte kerstmarkten ter wereld. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn traditionele kraampjes, prachtige verlichting en authentieke kersthuisjes. Daarnaast is er ook de Kinderweihnacht, een kerstmarkt speciaal voor kinderen met talloze attracties, waaronder een draaimolen en een ijsbaan.

Frankfurt

Frankfurt biedt een aantal indrukwekkende kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Frankfurt is de Römerberg-kerstmarkt, gelegen in het historische centrum van de stad. Deze markt biedt een prachtige sfeer met zijn middeleeuwse decor, traditionele kraampjes en heerlijke culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Sternschnuppenmarkt, een kerstmarkt die bekend staat om zijn adembenemende verlichting en zijn sprookjesachtige sfeer.

Leipzig

Leipzig is een stad die bekend staat om zijn levendige kunst- en muziekscene, maar ook de kerstmarkten in de stad zijn zeker een bezoek waard. Een van de meest spectaculaire kerstmarkten in Leipzig is de Leipziger Weihnachtsmarkt, die plaatsvindt op de Augustusplatz. Deze markt biedt een unieke sfeer met zijn moderne decor, zijn prachtige kerstverlichting en zijn grote assortiment aan kraampjes met lokale ambachten en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Historische Weihnachtsmarkt op de Nikolaikirchhof, waar je kunt genieten van een traditionele kerstmarkt in een middeleeuwse omgeving.

Hannover

Hannover biedt een aantal grote en spectaculaire kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Hannover is de Weihnachtsmarkt am Maschsee, een markt met een prachtig uitzicht op het meer. Hier kun je genieten van een uitgebreid assortiment aan kraampjes met handgemaakte cadeaus, culinaire specialiteiten en heerlijke glühwein. Daarnaast is er ook de Mittelalterlicher Weihnachtsmarkt, een middeleeuwse kerstmarkt waar je kunt genieten van historische ambachten, ridderspelen en live muziek.

Kerstmarkten in historische steden

Regensburg

Regensburg is een prachtige historische stad in Beieren en biedt een aantal kerstmarkten die de geschiedenis tot leven brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Regensburg is de Romantischer Weihnachtsmarkt, gelegen in de binnenplaats van de historische Thurn und Taxis-kastelen. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn middeleeuwse decor, zijn traditionele kraampjes en zijn grote assortiment aan ambachtelijke producten. Daarnaast is er ook de Christkindlmarkt am Neupfarrplatz, een traditionele kerstmarkt in het hart van Regensburg.

Erfurt

Erfurt is een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Duitsland en biedt een aantal kerstmarkten die de historische charme van de stad benadrukken. Een van de meest populaire kerstmarkten in Erfurt is de Erfurter Weihnachtsmarkt, gelegen rondom de prachtige kathedraal van Erfurt. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte cadeaus en heerlijke Thüringer lekkernijen. Daarnaast is er ook de historische kerstmarkt op de Fischmarkt, waar je kunt genieten van historische attracties en middeleeuwse ambachten.

Lübeck

Lübeck, ook wel bekend als de “Koningin van de Hanze”, biedt een aantal prachtige kerstmarkten in zijn historische centrum. Een van de meest populaire kerstmarkten in Lübeck is de Lübecker Weihnachtsmarkt, gelegen rondom de beroemde Marienkirche. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn historische decor, zijn traditionele kraampjes en zijn heerlijke Lübecker marsepein. Daarnaast is er ook de Historischer Weihnachtsmarkt im Heiligen-Geist-Hospital, een middeleeuwse kerstmarkt in een van de oudste ziekenhuizen van Europa.

Freiburg

Freiburg is een prachtige historische stad gelegen aan de rand van het Zwarte Woud en biedt een aantal sfeervolle kerstmarkten. Een van de meest populaire kerstmarkten in Freiburg is de Freiburger Weihnachtsmarkt, gelegen in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn prachtige verlichting, zijn traditionele kraampjes en zijn grote assortiment aan handgemaakte producten. Daarnaast is er ook de Sternenmarkt, een kerstmarkt die bekend staat om zijn duurzame en ecologische concept.

Kerstmarkten in romantische steden

Heidelberg

Heidelberg is een van de meest romantische steden van Duitsland en biedt een aantal prachtige kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Heidelberg is de Heidelberger Weihnachtsmarkt, gelegen in het sprookjesachtige oude centrum van de stad. Hier kun je genieten van een romantische sfeer met zijn betoverende verlichting, zijn traditionele kraampjes en zijn grote assortiment aan handgemaakte producten. Daarnaast is er ook de Studentenkarzer-Weihnachtsmarkt, een alternatieve kerstmarkt die plaatsvindt in de historische gevangenis van de universiteit.

Münster

Münster is een prachtige stad in Westfalen en biedt een aantal romantische kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Münster is de Münsteraner Weihnachtsmarkt, gelegen rondom het historische stadhuis van Münster. Hier kun je genieten van een gezellige sfeer met zijn traditionele kraampjes, live muziek en heerlijke culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Adventsmarkt in Aasee, een kerstmarkt die plaatsvindt aan de oever van het prachtige Aasee-meer.

Rüdesheim

Rüdesheim is een idyllisch stadje gelegen in de prachtige Rijnvallei en biedt een aantal romantische kerstmarkten die je zeker een magische ervaring zullen bezorgen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Rüdesheim is de Rüdesheimer Weihnachtsmarkt der Nationen, gelegen in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een romantische sfeer met zijn traditionele kraampjes, internationale lekkernijen en betoverende kerstversieringen. Daarnaast is er ook de Rüdesheimer Adventsmarkt, een kerstmarkt die plaatsvindt in de kelder van het beroemde Niederwald-monument.

Hildesheim

Hildesheim, een stad in Nedersaksen, biedt een aantal charmante en romantische kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Hildesheim is de Hildesheimer Weihnachtsmarkt, gelegen rondom de historische Marktplatz. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte geschenken en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Mittelalterlicher Weihnachtsmarkt, een middeleeuwse kerstmarkt waar je kunt genieten van historische ambachten, ridderspelen en live muziek.

Kerstmarkten in sprookjesachtige omgevingen

Gengenbach

Gengenbach is een pittoresk stadje in het Zwarte Woud en biedt een van de meest sprookjesachtige kerstmarkten van Duitsland. De Gengenbacher Adventskalender is een uniek concept waarbij elke avond een raam van het historische stadhuis wordt geopend om een prachtig lichtspektakel te onthullen. Daarnaast is er ook de Gengenbacher Waldweihnacht, een kerstmarkt die plaatsvindt in het prachtige bos rondom Gengenbach. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn traditionele kraampjes, houtsnijwerk en culinaire lekkernijen.

Quedlinburg

Quedlinburg is een prachtige middeleeuwse stad in de Harz en biedt een aantal betoverende kerstmarkten die je zeker in de kerststemming zullen brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Quedlinburg is de Quedlinburger Weihnachtsmarkt, gelegen in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een romantische sfeer met zijn prachtige vakwerkhuizen, zijn traditionele kraampjes en zijn grote assortiment aan ambachtelijke producten. Daarnaast is er ook de Adventsmarkt in het kasteel van Quedlinburg, waar je kunt genieten van een betoverende sfeer en een adembenemend uitzicht over de stad.

Annaberg-Buchholz

Annaberg-Buchholz is een charmant stadje in het Ertsgebergte en biedt een aantal kerstmarkten die je meenemen naar een sprookjesachtige wereld. Een van de meest populaire kerstmarkten in Annaberg-Buchholz is de Annaberger Weihnachtsmarkt, gelegen rondom de prachtige Sint-Annakerk. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn traditionele kraampjes, middeleeuwse ambachten en historische attracties. Daarnaast is er ook de Bergwerksweihnacht in het Erzgebirgsmuseum, waar je kunt genieten van een unieke sfeer met zijn ambachtelijke kerstversieringen en houtsnijwerk.

Brühl

Brühl is een sprookjesachtige stad gelegen in de buurt van Keulen en biedt een aantal prachtige kerstmarkten die je zeker betoveren. Een van de meest populaire kerstmarkten in Brühl is de Brühler Schlossweihnacht, gelegen in de prachtige tuinen van het Augustusburg-paleis. Hier kun je genieten van een romantische sfeer met zijn historische decor, traditionele kraampjes en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Märchenhafter Weihnachtsmarkt, een kerstmarkt die plaatsvindt in het sprookjesachtige Phantasialand. Hier kun je genieten van een betoverende kerstwereld met zijn attracties en betoverende kerstdecoraties.

Kerstmarkten met een maritiem thema

Bremen

Bremen is een charmante stad in Noord-Duitsland en biedt een aantal kerstmarkten met een maritiem thema die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire kerstmarkten in Bremen is de Schlachte-Zauber, een markt die plaatsvindt langs de prachtige rivier de Weser. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn kraampjes vol met handgemaakte cadeaus, lekkernijen en live muziek. Daarnaast is er ook de Mittelalterlicher Weihnachtsmarkt, een middeleeuwse kerstmarkt waar je kunt genieten van historische ambachten, ridderspelen en culinaire hoogstandjes.

Hamburg

Hamburg biedt niet alleen een breed scala aan kerstmarkten, maar ook een aantal kerstmarkten met een maritiem thema. Een van de populairste kerstmarkten in Hamburg is de Santa Pauli, een markt die plaatsvindt op de beroemde Reeperbahn. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn kraampjes vol met handgemaakte cadeaus, zoetigheden en live muziek. Daarnaast is er ook de historische kerstmarkt op de Rathausmarkt, waar je kunt genieten van een betoverende sfeer met zijn kerstverlichting, schaatsbaan en talloze kraampjes met ambachtelijke producten.

Rostock

Rostock, gelegen aan de Oostzee, biedt een aantal kerstmarkten met een maritiem thema die je zeker in de kerststemming zullen brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Rostock is de Rostocker Weihnachtsmarkt, gelegen in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte producten en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de historische kerstmarkt op de Neuer Markt, waar je kunt genieten van een betoverende sfeer met zijn middeleeuwse decor en historische attracties.

Lübeck

Lübeck, gelegen aan de Oostzee, biedt niet alleen romantische kerstmarkten, maar ook kerstmarkten met een maritiem thema. Een van de meest populaire kerstmarkten in Lübeck is de historische kerstmarkt op de Rathausmarkt. Deze markt biedt niet alleen een betoverende sfeer, maar ook een maritiem thema met zijn historische kraampjes, live muziek en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Weihnachtsmarkt am Glockengießerwall, een markt die plaatsvindt langs de prachtige rivier de Trave. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn kraampjes vol met handgemaakte lekkernijen, souvenirs en live muziek.

Kerstmarkten in de bergen

Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen is een prachtig stadje gelegen aan de voet van de Duitse Alpen en biedt een aantal sfeervolle kerstmarkten die je zeker in de kerststemming zullen brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Garmisch-Partenkirchen is de Garmischer Advent, een kerstmarkt die plaatsvindt in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, ambachtelijke producten en culinaire lekkernijen. Daarnaast is er ook de Richard-Strauss-Weihnachtsmarkt, een markt die plaatsvindt in de buurt van het Richard Strauss Instituut.

Oberstdorf

Oberstdorf is een charmant stadje gelegen in de Allgäuer Alpen en biedt een aantal sfeervolle kerstmarkten die je zeker in de kerststemming zullen brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Oberstdorf is de Oberstdorfer Weihnachtsmarkt, gelegen in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte cadeaus en heerlijke culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Adventsmarkt in het Kurpark, waar je kunt genieten van een betoverende sfeer en een prachtig uitzicht over het Alpenlandschap.

Füssen

Füssen is een pittoresk stadje gelegen aan de voet van de Beierse Alpen en biedt een aantal betoverende kerstmarkten die je zeker zullen inspireren. Een van de meest populaire kerstmarkten in Füssen is de Festliche Wintertage, een kerstmarkt die plaatsvindt in het historische centrum van de stad. Hier kun je genieten van een romantische sfeer met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte geschenken en culinaire specialiteiten. Daarnaast is er ook de Adventsmarkt in het dorp Hohenschwangau, gelegen vlakbij het beroemde kasteel Neuschwanstein. Hier kun je genieten van een sprookjesachtige sfeer met zijn betoverende kerstdecoraties en zijn prachtige uitzicht op het kasteel.

Winterberg

Winterberg is een populaire wintersportbestemming in Sauerland en biedt een aantal gezellige kerstmarkten die je zeker in de kerststemming zullen brengen. Een van de meest populaire kerstmarkten in Winterberg is de Winterberger Weihnachtsmarkt, gelegen in het hart van de stad. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn traditionele kraampjes, handgemaakte producten en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Weihnachtszauber, een kerstmarkt die plaatsvindt in het prachtige winterlandschap rondom Winterberg. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn prachtige verlichting, live muziek en talloze attracties voor jong en oud.

Alternatieve kerstmarkten

Berlijn – Holy Shit Shopping

Berlijn biedt niet alleen traditionele kerstmarkten, maar ook alternatieve kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire alternatieve kerstmarkten in Berlijn is de Holy Shit Shopping, een markt voor designerproducten en ambachtelijke lekkernijen. Hier kun je genieten van een unieke sfeer met zijn moderne decor, zijn trendy kraampjes en zijn grote assortiment aan designerproducten. Daarnaast is er ook de Weihnachtsrodeo, een alternatieve kerstmarkt die plaatsvindt in het historische Postbahnhof. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn vintage kraampjes, live muziek en culinaire hoogstandjes.

Leipzig – Pögehaus Strassenweihnachtsmarkt

Leipzig biedt niet alleen traditionele kerstmarkten, maar ook alternatieve kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire alternatieve kerstmarkten in Leipzig is de Pögehaus Strassenweihnachtsmarkt, een markt die plaatsvindt in de alternatieve wijk Connewitz. Hier kun je genieten van een unieke sfeer met zijn alternatieve kraampjes, live muziek en culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook de Dresdner Vapor Weihnachtsmarkt, een alternatieve kerstmarkt die plaatsvindt op de historische stoomboot Stadt Dresden. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn vintage kraampjes, live muziek en culinaire hoogstandjes.

Hamburg – Santa Pauli

Hamburg biedt niet alleen traditionele kerstmarkten, maar ook alternatieve kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. Een van de meest populaire alternatieve kerstmarkten in Hamburg is de Santa Pauli, een markt die plaatsvindt op de beroemde Reeperbahn. Hier kun je genieten van een sfeervolle kerstmarkt met zijn kraampjes vol met handgemaakte cadeaus, zoetigheden en live muziek. Daarnaast is er ook de Kunst- und Kreativmarkt, een markt die plaatsvindt in het historische Bucerius Kunst Forum. Hier kun je genieten van een betoverende sfeer met zijn kunst- en handwerkkraampjes, live muziek en culinaire lekkernijen.

Kerstmarkten voor kinderen

Dresden – Augustusmarkt

Een van de meest kindvriendelijke kerstmarkten in Duitsland is de Augustusmarkt in Dresden. Deze markt biedt talloze attracties voor kinderen, waaronder een kerstmanhuis, een carrousel en een schaatsbaan. Daarnaast kunnen kinderen genieten van lekkernijen zoals pannenkoeken en wafels, evenals traditionele handwerkworkshops.

Keulen – Markt der Engel

De Markt der Engel in Keulen is een prachtige kerstmarkt die speciaal is ontworpen voor kinderen. Hier kunnen kinderen genieten van een betoverende sfeer met zijn engelenworkshops, kinderdraaimolens en de bekende Kerstman.

München – Tollwood Winterfestival

Het Tollwood Winterfestival in München biedt een breed scala aan activiteiten voor kinderen tijdens de kerstperiode. Kinderen kunnen genieten van attracties zoals een schaatsbaan, carrousels en spelletjes, evenals unieke workshops zoals het maken van kerstdecoraties. Daarnaast zijn er ook theater- en muziekvoorstellingen speciaal voor kinderen.

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn