Top 6: Beste Camping Koffiezetapparaat 2024 [Vergelijking]

Ben jij op zoek naar het ideale koffiezetapparaat voor op de camping? Wij hebben camping koffiezetapparaten vergeleken en in deze blog de beste koffiezetapparaten voor op de camping opgesomd. Lees je mee?

6 Beste Camping Koffiezetapparaten

Snel op zoek naar het beste koffiezetapparaten voor op de camping? Dat snappen we volledig. Daarom hebben wij hier de beste camping koffiezetapparaten opgesomd.

Dit is het beste koffiezetapparaat voor op de camping, afhankelijk van wat je zoekt:

 1. Camping koffiezetmachine met thermoskan: WMF Koffiezetapparaat
 2. Beste camping filter koffiezetapparaat: Tristar CM-1233 Koffiezetapparaat
 3. Beste kampeer espressomachine: Krups Essenza
 4. Beste kampeer portable espresso maker: Wacaco Nanopresso Koffiezetapparaat
 5. Goede koffiepercolator: Bialetti Moka Express
 6. Beste camping french press: VDN camping french press

Camping koffiemachine met thermoskan: WMF Koffiezetapparaat

Onze passie voor kamperen heeft ons geleid naar dit WMF koffiezetapparaat, en nadat wij dit camping koffiezetapparaat veel hebben gebruikt snappen wij helemaal waarom hij zo populair is onder kampeerders.

Dit koffiezetapparaat is allereerst super robuust en stevig. Hij is namelijk gemaakt van RVS, waarmee hij bestand is tegen enige stootjes die hij tijdens het kamperen te voortduren krijgt. Dit RVS geeft hem wat ons betreft direct een super mooie look, ook niet geheel onbelangrijk ;).

De koffie die dit apparaat maakt is echt super! Hij maakt een super smaakvolle kop koffie, met een sterke smaak én dit super snel.

De belangrijkste reden waarom we deze beste koffiezetapparaat aanraden is echter dat de koffie na het brouwen direct opgevangen wordt in een thermos kan! Dit is écht super handig. Zo heb je namelijk altijd lekker warme koffie op de camping, ook wanneer je de koffie al een tijd in de koffiekan hebt laten staan!

En daarnaast een super leuk snufje: je kan met een 24-uurs timer dit beste camping koffiezetappraat zo instellen dat de koffie direct klaarstaat op het moment dat je wakker wordt, zonder op een knop te hoeven drukken!

WMF camping Koffiezetapparaat met thermoskan – RVS

Verkrijgbaar bij

bol.com (€89,00)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:11

Voordelen

 • Kan automatisch koffiezetten
 • Het koffie super lang warm in de thermoskan
 • Kwaliteitskoffie
 • Robuust ontwerp

Nadelen

 • Geen nadelen

Beste camping filter koffiezetapparaatTristar CM-1233

Dit koffiezetapparaat is ontworpen met het oog op kampeeravonturen, waardoor je maximaal zes heerlijke kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten. Voor ons, als kampeerders die houden van het delen van een kopje koffie met vrienden en familie, is dit een waardevolle eigenschap.

Het compacte en stijlvolle ontwerp maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in onze kampeerkeuken mogelijk. De draagbaarheid van het apparaat zorgt ervoor dat wij het koffiezetapparaat eenvoudig mee kunnen nemen naar onze kampeerlocaties.

Wat echt opvalt, is het gebruiksgemak. De camping koffiezetter is intuïtief te bedienen, en het verwijderbare filter is eenvoudig schoon te maken, waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over het meebrengen van papieren koffiefilters.

Een andere handige functie is de automatische uitschakeling na 40 minuten, wat ons gemoedsrust geeft op de camping en natuurlijk belangrijk is voor de duurzaamheid. Het antikalksysteem zorgt ervoor dat de waterkwaliteit altijd in orde is. Met een capaciteit van 0,6 liter kunnen we zes kopjes koffie zetten, perfect voor onze kampeergroep of als je ’s ochtends meerdere bakjes koffie nodig hebt om wakker te worden ;).

Voordelen

 • Compact en draagbaar
 • Automatische uitschakeling
 • Antikalksysteem
 • Voldoende capaciteit

Nadelen

 • Beperkte geavanceerde functies

Kampeer espresso machine: Krups Essenza

Ben jij fan van espresso koffie en wil je ook op vakantie kunnen genieten van een heerlijk bakje? Dan is de Krups Essenza de beste kampeer koffiemachine voor jou!

Dat deze beste reis koffiezetapparaat ideaal is, komt allereerst doordat dit de meest compacte Nespresso machine is die wij tot nu toe hebben kunnen vinden, en we hebben lang gezocht ;).

Dit kleine formaat van de kampeer koffiemachine doet echter niets af van de kwaliteit van je espresso! We overdrijven niet als we zeggen dat deze espresso vergelijkbaar is als wanneer je koffie geserveerd krijgt van een ervaren barista. Dit komt wat ons betreft voornamelijk door het hogedruksysteem (maar liefst 19 bar) in dit koffiezetapparaat, waardoor alle aroma’s van de espresso goed vrij komen.

Kortom; dit is de ideale koffiemachine voor wanneer je een goede kop espresso kan waarderen in je tent, caravan of camper :).

Krups Essenza camping Koffiecupmachine

Verkrijgbaar bij

bol.com (€87,99)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:11

Voordelen

 • Super compact en licht
 • Super hogedruksysteem van 19 bar
 • Energiebesparende koffiemachine

Nadelen

 • Door het kleinere formaat moet je het waterreservoir sneller bijvullen

Beste portable espresso maker: Wacaco Nanopresso

Met onze passie voor kamperen en een voorliefde voor lekkere koffie, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat de Wacaco Nanopresso het beste reis koffiezetapparaat is voor kwaliteitsliefhebbers. De Nanopresso van Wacaco levert op reis koffie van hoge kwaliteit met een zijdezacht crèmelaagje, vergelijkbaar met wat je in een eersteklas café zou verwachten.

Wat erg fijn is aan deze beste camping koffiezetter is dat je koffie kan zetten op reis zonder elektriciteit nodig te hebben.

Met een gewicht van slechts 336 gram is deze reis koffiezetapparaat makkelijk draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op al je avonturen. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor kamperen, wandelen, vissen of bijvoorbeeld onderweg in de trein.

Wacaco Nanopresso Koffiezetapparaat

Verkrijgbaar bij

bol.com (€94,90)
bever.nl (€94,95)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:14

Voordelen

 • Uitstekende kwaliteit
 • Geen stroom nodig
 • Handmatig pompsysteem
 • Mogelijkheid voor Nespresso

Nadelen

 • Prijzig

Goede koffiepercolator: Bialetti Moka Express

Wil jij je koffie graag op open vuur of met een gasbrander maken met een kampeer koffiepercolator? Wij vinden de Bialetti percolator de beste keuze.

Hierin zijn we zeker niet de enige. Er zijn namelijk super veel kamperdeers die helemaal fan zijn van deze percolator, wat ook wel blijkt uit dat deze camping koffiemachine al ruim 500 positieve reviews op bol.com heeft.

Dat deze percolator zo veel positieve reviews heeft is voor ons totaal geen verrassing. Deze kampeer koffiemachine maakt namelijk echt super lekkere koffie, en dit op een super gemakkelijke manier.

Daarnaast is deze percolator, in tegenstelling tot veel andere reis koffiezetapparaten, super gemakkelijk schoon te maken. Dit is super prettig, aangezien het laatste wat je wil is dat je camping koffiezetter niet helemaal schoon is, aangezien dit de smaak van je koffie tijdens het kampeer super negatief beïnvloedt!

Daarnaast zet Bialetti zich in voor een beter milieu en beschermt zij bruine beren door WWF te steunen. Met een aankoop van deze koffiepercolator voor op de camping zorg je dus ook een beetje voor een betere wereld :).

Bialetti Percolator

Verkrijgbaar bij

bol.com (€27,00)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:11

Voordelen

 • Uitstekende kwaliteit
 • Geen stroom nodig
 • Handmatig pompsysteem
 • Mogelijkheid voor Nespresso

Nadelen

 • Prijzig

Beste french press: VDN camping french press

Ben jij op zoek naar een french press voor op de camping? Dan raden wij de VDN French Press aan als de beste koffiemachine voor jou!

Met deze camping cafetière maak je namelijk super makkelijk de meest volle koffie met een rijke smaak en veel aroma. Wat ons betreft is de koffie van deze french press een stuk beter dan koffie gemaakt uit andere french presses. Dit komt wat ons betreft door het super goede 4-laags filtersysteem in het koffiezetapparaat.

De french press is van RVS en is daarom lekker robuust en kan dus goed tegen een stootje! Dit zorgt ervoor dat deze koffiemachine gedurende veel vakanties mee kan nemen, wel zo prettig natuurlijk ;).

Wat als laatste super is aan deze french press is dat hij vergeleken met andere french presses voor op de camping erg gemakkelijk schoon te maken is. Dit komt voornamelijk omdat je de randen van deze beste camping koffiezetter, in tegenstelling tot bij veel andere french presses, gemakkelijk kan bereiken met een afwasborstel.

Al met al is deze kampeer french press dan ook erg populair bij de fanatieke kampeerders, wat ook wel blijkt uit de 200 super positieve reviews op bol.com :).

VDN French press camping Cafetiere

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,99)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:11

Voordelen

 • Super design
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Koffie blijft lang warm
 • Super hoge kwaliteit

Nadelen

 • Geen nadelen

Op zoek naar camping waterkoker?

Naast koffie willen we op de camping natuurlijk ook lekkere thee kunnen drinken! Dit betekent dat we naast een goede camping koffiezetapparaat ook een goede waterkoker nodig hebben. Het probleem is echter dat er super veel lage kwaliteit kampeer waterkokers zijn. Deze waterkokers zullen snel kapot gaan, wat natuurlijk zonde is.

Daarom hebben wij speciaal voor jou een vergelijking geschreven waarin de beste camping waterkoker staat.

Wij raden deze kampeer waterkoker aan!

Bestron Waterkoker 0.9L

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:12

Water op de camping filteren

Wij raden het je aan om het water dat je op de camping wil gebruiken eerst te filteren voor gebruik, zodat je zeker weet dat je fris, schoon en lekker water gebruikt op de camping.

Om dit water op de camping te filteren raden we je een goede outdoor waterfilter of goede waterfilterkan aan. Gelukkig hebben we voor zowel de outdoor waterfilter als de waterfilterkan blogs die je aangeven welke filter de beste koop zijn 😉 .

Veel gestelde vragen

Eigenschappen goed camping koffiezetapparaat

Welke eigenschappen een goede camping koffiezetapparaat moet hebben is natuurlijk per persoon verschillend. Zo geeft de ene vakantieganger meer prioriteit aan de smaak van de koffie, terwijl de andere kampeerder het voornamelijk belangrijk vindt om snel koffie te hebben om in de tent, camper of caravan te kunnen drinken.

Ondanks deze verschillen in voorkeuren per kampeerder hebben wij een lijstje samengesteld met eigenschappen die een goede camping koffiezetter voor het kamperen moet hebben:

 1. Compact en draagbaar: een goed kampeer koffiezetapparaat moet compact zijn en weinig ruimte innemen om gemakkelijk te kunnen worden meegenomen tijdens het kamperen. Het moet ook lichtgewicht zijn zodat je het apparaat makkelijk onderweg mee kan nemen in de auto, caravan of camper.
 2. Stevige kwaliteit: Een goede reis koffiezetapparaat voor op de camping moet robuust zijn en dus tegen een stootje kunnen. Het kan namelijk zo zijn dat het koffiezetapparaat tijdens het kamperen een keertje valt én je wil natuurlijk niet dat je dan de hele vakantie zonder goede koffie zit ;).
 3. Eenvoudig in gebruik: Sommige mensen hebben het liefst de beste koffie, ook wanneer ze op vakantie zijn. Wij raden echter af een super complexe bonenmachine mee te nemen, aangezien deze koffiezetters erg ongeschikt zijn als reis koffiezetapparaat. Onderweg kan er dan namelijk veel stuk gaan aan de koffiezetter en daarnaast neemt het onderweg ook nog eens erg veel ruimte in. Wij raden dan ook aan een goede campng koffiezetapparaat te kopen met weinig functionaliteiten, zodat hij gemakkelijk te gebruiken is en er weinig kapot kan gaan het bonenmachinetje.
 4. Niet te veel stroom: Het is erg belangrijk dat voor een goede camping koffiezetapparaat dat hij niet te veel stroom verbruikt, aangezien je op je campingplaats vaak relatief weinig stroom hebt, zeker als er ook nog andere elektrische apparaten stroom vragen! Voorkom dus problemen met stroom en zorg dat je kampeer koffiezetter niet al te veel stroom nodig heeft.
 5. Eenvoudig schoon te maken: Een camping koffiezetapparaat moet gemakkelijk schoon te maken zijn, bij voorkeur met onderdelen die je gemakkelijk los kan maken zodat je ze snel kan schoon maken. Je hebt op vakantie namelijk tenslotte geen zin om, in plaats van te kunnen genieten, de hele dag je koffiezetapparaat schoon te moeten maken.
 6. Veiligheid: een koffiezetapparaat moet altijd veilig zijn, maar op de camping is veiligheid extra belangrijk. Wanneer je aan het kamperen bent kan een brand namelijk al snel een hele tent, caravan of camper verwoesten, wat je absoluut niet wil! Zorg er dan ook voor dat je een goede camping koffiemaker kiest die brandveilig is.
bruine-koffiebonen-koffie

Koffiepercolator geschikt op camping?

Een koffiepercolator is super geschikt om mee te nemen tijdens het kamperen en is dus super handig voor op de camping.

Dat een camping koffiepercolator zo geschikt is komt voornamelijk door het eenvoudige ontwerp, waarbij geen stroom nodig is om op reis heerlijke koffie te maken, die vaak nog wel beter is dan de koffiebrouwsels die veel andere koffiemachines maken.

Daarnaast is een koffiepercolator super geschikt om mee te nemen op reis, omdat deze camping koffiemachines gemaakt zijn van super stevige materialen, zoals roestvrijstaal. Dit maakt deze beste reis koffiezetapparaten zo handig, aangezien een goede camping koffiezetapparaat tegen een stootje moet kunnen, aangezien hij op vakantie makkelijk een keer kan vallen.

Hoe koffie maken met camping koffiepercolator

Het proces om koffie te zetten met een camping percolator is vrij eenvoudig: je vult het onderste gedeelte van de percolator met water, plaatst gemalen koffie in het filtermandje bovenop het water, sluit de deksel van de kampeer koffiemachine en verwarmt vervolgens de percolator op een kampvuur of gasbrander.

Het water begint vervolgens langzamerhand te koken en stijgt door het buisje in het bovenste gedeelte van de kampeer koffiemachine, waar het door de gemalen koffie gaat en de smaak van de koffiebonen opneemt.

Dit proces herhaalt zich totdat de gewenste sterkte is bereikt. Het resultaat is een stevige, smaakvolle kop koffie die perfect is voor op de camping.

Soorten camping koffiezetapparaten

Hier gaan we dieper in op welke soorten camping koffiezetapparaten er allemaal zijn, zodat jij de beste keuze kan maken voor welke kampeer koffiemachine voor jou het geschiktst is.

Kampeer french press

De French press, ook bekend als cafetière, is een populaire zetmethode voor kampeerkoffie. Dit type koffiezetapparaat bestaat uit een glazen of roestvrijstalen container en een filterplunger. Het zetproces met de French press resulteert in een rijke en volle smaak.

Percolator

Een percolator is een klassiek koffiezetapparaat dat werkt door water te verhitten en onder druk door gemalen koffie te laten stromen. Dit zorgt voor een intense smaak en koffie aroma.

Percolators zijn over het algemeen gemaakt van roestvrij staal en kunnen direct op een kooktoestel of open vuur worden geplaatst.

Camping espressomachine

Voor de liefhebbers van espresso is een espressomachine een goede keuze voor campingkoffie.

Deze machines zorgen voor een sterke en geconcentreerde koffie door water onder hoge druk door fijn gemalen koffie te persen. Er zijn verschillende draagbare espressomachines op de markt die je op een gasbrander kan zetten. Heb je stroom op de camping? Dan kun je natuurlijk ook prima een camping espresso machine aanschaffen die werkt op elektra.

Kampeer filterkoffiezetapparaat

Een filterkoffiezetapparaat is een eenvoudige en gemakkelijke manier om koffie te zetten op de camping.

Dit type koffiezetter werkt door heet water over gemalen koffie te laten druppelen, waardoor je een milde en gebalanceerde smaak krijgt. Er zijn compacte filterkoffiezetapparaten te koop die perfect zijn voor kampeeravonturen. Wij raden voornamelijk aan een filterkoffiezetapparaat te kopen wanneer je van plan bent om veel bakken koffie in één keer te maken.

Portable espresso maker

Als je graag snel en onderweg van een goede kop espresso wilt genieten, is een portable espresso maker een uitstekende keuze.

Deze kleine en draagbare apparaten maken gebruik van handmatige bediening om een heerlijke espresso te creëren, waar je ook bent. Ze zijn gemakkelijk op te bergen in je kampeeruitrusting en leveren een hoge kwaliteit koffie.

Voor- en nadelen van elk type koffiezetapparaat

Nu we weten welke soorten koffiezetapparaten er voor kampeerders zijn, laten we dieper ingaan op de voordelen en nadelen van ieder van de camping koffiezetapparaten. Dit, zodat jij een nog betere keuze kan maken welke soort koffiemachine voor jou geschikt is.

French press voor kamperen

Voordelen:

 • Rijke en volle smaak.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Geen papieren filters nodig.
 • Gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen:

 • Kan wat meer tijd en zorg vereisen bij het zetproces.
 • Geen geïntegreerde warmhoudfunctie.

Kampeer percolator

Voordelen:

 • Intense smaak en aroma.
 • Kan direct op een kooktoestel of open vuur worden gebruikt.
 • Duurzaam en robuust ontwerp waardoor hij niet zomaar kapot gaat op vakantie.

Nadelen:

 • Kan een langer zetproces vereisen.
 • Overextractie kan leiden tot bittere koffie tijdens het kamperen.

Espressomachine voor camping

Voordelen:

 • Sterke en geconcentreerde koffie.
 • Mogelijkheid om melkdranken zoals cappuccino en latte te maken op de camping.
 • Draagbare opties beschikbaar.

Nadelen:

 • Vereist vaak handmatige bediening en nauwkeurige techniek.
 • Kan hogere kosten met zich meebrengen.

Camping filterkoffiezetapparaat

Voordelen:

 • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
 • Produceert een gebalanceerde en milde smaak.
 • Geïntegreerde warmhoudfunctie.

Nadelen:

 • Mogelijk afhankelijk van stroom of batterijen voor aandrijving.

Portable espresso maker

Voordelen:

 • Handige en draagbare optie voor espresso liefhebbers die veel op outdoor avontuur zijn.
 • Geen externe energiebron nodig zoals elektra, dus altijd koffie (ook op afgelegen plekken).
 • Gemakkelijk schoon te maken.

Nadelen:

 • Vereist handmatig pompen voor drukopbouw.
 • Kan minder druk leveren dan traditionele espressomachines.

Topmerken voor camping koffiezetapparaten

Jetboil

Jetboil is een bekend merk dat gespecialiseerd is in outdoor kookapparatuur, waaronder de beste camping koffiezetapparaten.

Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen.

GSI Outdoors

GSI Outdoors is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in outdoor kookartikelen en accessoires.

Ze bieden een breed scala aan camping koffiezetapparaten, waaronder de GSI Outdoors Glacier Stainless Steel Percolator, die bekend staat om zijn duurzaamheid en kwaliteit.

Stanley

Stanley is een merk dat bekend staat om zijn stevige en duurzame thermosflessen en kampeeruitrusting.

Ze bieden ook camping koffiezetapparaten aan die perfect passen bij de avontuurlijke kampeerder. De Stanley Adventure All-In-One Boiling French Press is een geweldige keuze voor het zetten van koffie tijdens het kamperen.

AeroPress

AeroPress is een bekend merk dat gespecialiseerd is in koffiezetapparaten en accessoires. Hun AeroPress Go Portable Travel Coffee Press is speciaal ontworpen voor reizigers en kampeerders die onderweg van een lekker kopje koffie willen genieten. Het compacte formaat en gebruiksgemak maken het een populaire keuze.

Primula

Primula is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige en betaalbare koffie- en theeproducten. Ze bieden een reeks camping koffiezetapparaten aan, waaronder de Primula Brew Buddy Portable Pour Over, Single Cup Coffee Maker. Dit draagbare koffiezetapparaat is perfect voor kampeerders die in hun eentje kamperen en graag een kopje koffie willen zetten.

bruine-koffiebonen-glas

Hoe zorg je goed voor je camping koffiezetapparaat

Reiniging

Het regelmatig schoonmaken van je camping koffiezetapparaat is essentieel om een goede smaak te behouden en de levensduur van het apparaat te verlengen.

Reinig alle onderdelen grondig na elk gebruik, met warm water en een mild reinigingsmiddel indien nodig. Vergeet niet om eventuele koffieresten of oliën te verwijderen om te voorkomen dat de smaak van je koffie wordt beïnvloed.

Opslag

Bewaar je camping koffiezetapparaat op een droge en schone plaats, weg van vocht en direct zonlicht. Zorg ervoor dat het apparaat goed droog is voordat je het opbergt om schimmelvorming te voorkomen. Bescherm het apparaat indien nodig met een opberghoes of stevige doos tijdens het reizen.

Onderhoud

Naast regelmatige reiniging is het ook essentieel om het koffiezetapparaat goed te onderhouden. Controleer en vervang indien nodig de pakkingen, filters of andere slijtagegevoelige onderdelen. Volg de instructies van de fabrikant voor specifiek onderhoud en zorg ervoor dat je eventuele garantieclaims opvolgt om de optimale prestaties van je apparaat te behouden.

Tips voor het zetten van de beste koffie op de camping

Verse koffiebonen gebruiken

Voor de beste smaakervaring is het aan te raden om vers gemalen koffiebonen te gebruiken in plaats van voorverpakt gemalen koffie. Investeer in een draagbare koffiemolen, zodat je altijd kunt genieten van verse koffie op de camping.

Waterkwaliteit controleren

De kwaliteit van het water kan een grote invloed hebben op de smaak van je koffie. Controleer of het water schoon en veilig is om te gebruiken. Als je twijfelt, kan het filteren of koken van het water voorafgaand aan het zetten van koffie de smaak verbeteren.

Juiste maling kiezen

Afhankelijk van de zetmethode en persoonlijke voorkeur, is het belangrijk om de juiste maling te kiezen. Voor bijvoorbeeld een French press is een grove maling nodig, terwijl voor een espresso fijne maling vereist is.

Probeer de verschillende malingsgraden om de smaak van je koffie op de camping te optimaliseren.

Temperatuur van camping koffie

De juiste watertemperatuur is van groot belang bij het zetten van goede koffie, ook op de camping. Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voor jouw zetmethode. Te heet water kan leiden tot een verbrande smaak, terwijl te koud water onderextractie kan veroorzaken.

Timing

Afhankelijk van de zetmethode, is het belangrijk om de juiste timing te hanteren. Houd de zettijd in de gaten en volg de instructies van de fabrikant voor de beste smaakresultaten. Experimenteer met timing en verhoudingen om je ideale kopje koffie te vinden.

Dit vind jij ook leuk!

Genoeg koffie gedronken en zin in water? Lees dan onze blog over drinkflessen met rietje, zodat je altijd gehydrateerd blijft! Mocht je nog een camping kachel nodig hebben, kun je ons artikel over camping kachels lezen!

Nu je toch op de camping zit, zul je vast gaan zwemmen. Zorg dat je jezelf goed voorbereid op je wateravonturen door in ieder geval waterschoenen en een duikbril aan te schaffen. Waterschoenen beschermen je namelijk tegen gemene wonden aan je voeten wanneer je de mooiste plekken in rivieren of de zee aan het ontdekken bent. Met een duikbril kun je de wateren naast boven het water ook nog eens in het water bewonderen. Een duikbril is dan ook een must-have wanneer je het water wil verkennen.

Ben je klaar met je avonturen? Dan is het tijd om te relaxen! Dit kun je goed doen door lekker in je caravan, tent, camper of bijvoorbeeld huisje te chillen. Hoe fijn is het dan als je verblijf heerlijk ruikt? dat krijg je perfect voor elkaar met amberblokjes. Wij nemen onze amberblokjes dan ook mee naar al onze avonturen. Amber blokjes zijn perfect, aangezien ze duurzaam, goedkoop en klein zijn. Amberblokjes zijn wat ons betreft dan ook een must-have in je reiskoffer.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,99)
bever.nl (€31,99)
vrijbuiter.nl (€19,99)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:14

Verkrijgbaar bij

bol.com (€94,90)
bever.nl (€94,95)
Laatste prijsupdate: 20 mei 2024 – 22:14

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Volg jij ons al op Instagram?

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn

Wij maken in al onze blogs gebruik van affiliate links. Wanneer jij een aankoop doet via deze links ontvangen wij een klein bedrag, dat ons onder andere helpt de website live te houden en nieuwe content te schrijven.