Vergelijking: 3 beste amberblokjes van 2023 [Vergelijking]

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Wil jij je ook kunnen verheugen op een heerlijke geur als je thuiskomt? Met amberblokjes kan dit op een duurzame en ook nog een super goedkope manier!

Na het lezen van deze blog weet jij wat de beste amberblokjes zijn om te kopen om een heerlijk ruikend huis te hebben! Niet alleen jij zult van de geur van de Marokkaanse geurblokjes houden, maar je vrienden en familie ook.

Wij hebben speciaal voor jou gedurende een aantal maanden erg veel verschillende amber blokjes  getest, zodat jij de geurblokjes zelf niet meer hoeft te kopen en dus direct de beste amberblokjes in huis kunt halen! Hoef fijn is dat?

De top 3 beste amber geurblokjes om te kopen

Om je een snel antwoord te geven op de vraag wat de drie beste amberblokjes zijn zullen we je deze hier in een opsomming geven:
1. ByBazz 2 amberblokjes met houten schaaltje en raspje.

2. Handgemaakt amberblokje met muskgeur en organza-zakje.

3. Rose Marokkaans geurblokje uit Marrakesh.

Het beste:  ByBazz 2 amberblokjes met houten schaaltje en raspje

Deze set met twee amber blokjes, een gebruiksaanwijzing, een rasp, een cadeauverpakking en een mooi, stevig houten schoteltje om de geurblokjes op te leggen is wat ons betreft de terecht winnaar! Dit omdat de prijs-kwaliteit verhouding voor deze complete, super mooie set erg goed is en je zo in je zo dus in één keer volledig kan genieten van de heerlijke geur van de amber blokjes.

De rasp en de gebruiksaanwijzing die bij de geurblokjes geleverd wordt is in het bijzonder waarom we deze als beste amberblokjes-set hebben gekozen. Dit omdat je door de gebruiksaanwijzing en de rasp zonder moeite het meest kan genieten van de geur die de Marokkaanse geurblokjes je te bieden hebben.

Vooral de gebruiksaanwijzing die meegeleverd wordt bij de amber geurblokjes was wat ons betreft erg handig. Door deze gebruiksaanwijzing weet je namelijk precies hoe de geurblokjes van amber kunt gebruiken om zo lang mogelijk van ze te genieten.

Deze gebruiksaanwijzing ontbrak echter bij veel van de andere geurblokjes van amber. Daarom raden we deze set met twee amber blokjes aan, zeker wanneer je voor het eerst je huis lekker wil laten ruiken met amber blokjes!

amberblokjes-beste

Voordelen:

 • Complete set
 • Goed prijs-kwaliteit verhouding
 • Heel handige gebruiksaanwijzing
 • Inclusief rasp
 • Inclusief stevig, mooi houten schaaltje
 • Met cadeauverpakking
 • Heerlijke, neutrale geur van vanille, musk en rose powder

Handgemaakt amberblokje met muskgeur en organza-zakje

Wij hebben dit amberblokje ongeveer drie maanden gebruikt en wat blijft de geur van dit amberblokje lang hangen zeg! Naar onze ervaring is dit het geurblokje waarvan de geur het langste is blijven hangen, en wat was deze geur heerlijk zeg.

Dit, in combinatie met het feit dat dit geurblokje ook nog eens handgemaakt is, is de reden waarom we dit amberblokje op plaatst twee hebben gezet in de top drie beste amberblokjes!

Je kunt dit amberblokje, samen met het mooie, luxe organza-zakje, ergens in de woning leggen, bijvoorbeeld in de linnenkast (op een schaaltje, aangezien het anders vlekken kan veroorzaken!) zo heb je een heel erg leuke én goedkope manier om je woning én linnengoed heerlijk te laten ruiken. Hoe fijn is dat!

Dit Marokkaanse product is ook nog eens enorm goedkoop, wat natuurlijk ook altijd erg mooi meegenomen is. Voor de prijs van het geurende blokje hoef je het dus zeker niet te laten om het te kopen!

amberblokjes-kopen

Voordelen:

 • Heerlijke geur
 • Geur blijft het langst hangen
 • Mooie vormgeving
 • Erg goedkoop

Rose Marokkaans geurblokje uit Marrakesh

Dit blokje van amber komt rechtstreeks uit het land van origine, namelijk Marokko! En dit is te ruiken. Wil jij graag de heerlijke geur van Marrakesh in huis halen? Dan is dit blokje van amber perfect voor jou!

Dit amberblokje ruikt heerlijk en ruikt écht alsof je door de straten van Marrakesh loopt. De reden waarom we dit geurblokje op plaats drie hebben gezet is dan ook door deze overheerlijke, onmiskenbare geur die doet denken aan het land van origine: Marokko.

Dit amberblokje komt vooral tot zijn recht wanneer je het amberblokje gebruikt in combinatie met een amberblokjes brander. Het gebruik van een amberblokjes houder, ofwel brander is dan ook zeker aan te raden wanneer je dit blokje koopt!

Voordelen:

 • Heerlijke geur
 • Super goede combinatie met geurblokjes brander
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Snelle levering

De beste amberblokjes brander

Wist jij dat een amber blokje nog meer geur geeft als je een amberblokjes brander gebruikt? Wil je je huis snel een lekkere geur geven met de geurblokjes? Dan raden we dus zeker een amberblokjes houder aan!

Maar ook in amberblokjes branders zit een groot kwaliteitsverschil! Wij hebben een aantal van de branders gebruikt en zijn duidelijk het meest te spreken over de volgende brander. 

Wanneer je je huis snel heerlijk wil laten ruiken raden we je dan ook deze brander aan!

amberblokjes geurbrande

Frequently Asked Questions (FAQ)

Waar zijn amber geurblokjes goed voor?

Amber geurblokjes zijn een unieke, goedkope en handige manier om te genieten van heerlijke geuren in je huis. De amberblokjes creëren met de heerlijke geur een ontspannende sfeer in je huis.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en betaalbare manier om van te genieten van de heerlijke geuren vanuit Marokko, dan zijn amber geurblokjes een geweldige optie.

Op deze plek zullen we de belangrijkste voordelen van amber blokjes voor je opnoemen.

1. Ze zijn betaalbaar

Amber geurblokjes zijn een geweldige manier om van een heerlijke geur in huis te kunnen genieten, zonder hier erg veel voor te hoeven te betalen. De geur van enkel blokje van amber kan tot wel één jaar meegaan, waardoor ze een zeer goedkope optie zijn, zeker vergeleken met ander manieren om je huis lekker te laten ruiken.

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om van je essentiële oliën te genieten, zijn amber geurblokjes een goede keuze.

2. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken

Amber geurblokjes zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Plaats gewoon een of twee blokjes in je woning, eventueel met brander, en je kunt genieten van de heerlijke geur. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afmeten van druppels olie of het toevoegen van water of wat dan ook.

Leg simpelweg een blokje op een schaaltje en de geur zal zich verspreiden. Het enige is dat je het amber blokje af en toe moet schaven, om zo de geur weer een nieuw leven in te blazen.

3. De amberblokjes werken ontspannend

Naast het verspreiden van een heerlijke geur werken de amber blokjes ook perfect om een ontspannende sfeer in je huis te creëren. Het gebruik van amber blokjes is dan ook heel erg verstandig wanneer je in een stressvolle periode zit, maar natuurlijk ook op andere momenten. Iedereen kan namelijk wel wat extra rust gebruiken in zijn of haar drukke leven.

ambergeurige blokjes

Waarom Amber blokjes cadeau geven?

Er zijn vele redenen waarom amber geurblokjes geweldige cadeautjes zijn.

Ten eerste zijn de geurblokjes betaalbaar. Je kunt amber geurblokjes vinden voor minder dan €4 en ze gaan wel tot één jaar mee, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen die niet al te veel geld kwijt willen zijn aan een super leuk, origineel cadeau.

Ten tweede zijn de amberblokjes uniek. Niet veel mensen denken eraan om amber blokjes als cadeau te geven, dus de kans dat iemand dit al eens als cadeau hebben gekregen is enorm klein. Als je origineel wil zijn, zijn amberblokjes dus een perfect cadeau!

Ten derde zijn ze persoonlijk. Je kunt een ambergeurblokje kiezen die perfect is voor de persoon aan wie je het cadeau geeft. Er zijn namelijk erg veel verschillende variaties aan geurblokjes te vinden. Bijvoorbeeld, als je vriend van de geur van rozen houdt, kun je een amber geurblokje vinden dat naar rozen ruikt.

Ten vierde zijn de amberblokjes praktisch. In tegenstelling tot sommige andere cadeaus, kunnen amber geurblokjes daadwerkelijk worden gebruikt door de persoon die ze krijgt. Dit is dan ook een groot pluspunt aan de Marokkaanse amberblokjes

Ten vijfde laat je met het geven van een amberblokje zien dat je om iemand geeft. Door een amberblokje cadeau te geven, laat je namelijk zien dat je de tijd hebt genomen om iets uit te zoeken waarvan je dacht dat degene die het krijgt het leuk zou vinden en dat je aan hem of haar dacht toen je je aankoop deed.

Dus, zoals je kan zien, zijn er vele redenen waarom een amberblokje een geweldig cadeau is. Als je op zoek bent naar een uniek, persoonlijk en praktisch cadeau waar je ook nog eens niet al te veel voor betaalt, kijk dan niet verder dan amberblokje!

Waar moet ik op letten bij het kopen van amber geurblokjes?

Amber geurblokjes zijn een geweldige manier om je huis heerlijk te laten ruiken zonder kaarsen of plug-in luchtverfrissers te hoeven gebruiken. Maar met zoveel verschillende soorten amberblokjes op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kopen. Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten als je een amberblokje gaat kopen:

De grootte van het ambergeurige blokje

Amber geurblokjes zijn er in verschillende maten, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor de kamer waarin je hem wilt gebruiken. Als je iets zoekt voor in een kleine ruimte, zoals een badkamer, is een kleiner blokje voldoende. Maar als je een grotere ruimte wilt vullen, zoals een woonkamer of slaapkamer, heb je een groter amberblokje nodig. Zorg er echter ook voor dat het blokje niet té groot is, dan kan de geur namelijk wat te sterk zijn.

Als het amberblokje toch wat te groot is en de geur dus wat te sterk, dan kun je iets van het blokje afsnijden en dit blokje bewaren. Wordt de geur wat te zacht? Dan kun je het reserve amberblokje erbij leggen!

De geur

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van amber geurblokjes. Er zijn heel veel verschillende geuren verkrijgbaar, dus neem de tijd om uit te zoeken welke je het lekkerst vindt.

Wees er hierbij niet bang voor om nieuwe dingen te proberen! Je zult verrast zijn hoe lekker je een bepaalde geur vindt waar je eerder niet aan gedacht zou hebben.

De prijs

Amber geurblokjes variëren in prijs, afhankelijk van de grootte en de kwaliteit van het product. Daarnaast variëren de blokjes in prijs, aangezien sommige geurblokjes als pakket geleverd worden, inclusief zaken als een raspje en schoteltje. Kijk dus wat je graag wil en bepaal op basis hiervan hoeveel geld je kwijt wil zijn.

Dus, nog even in het kort: amber geurblokjes zijn een geweldige manier om je huis heerlijk te laten ruiken zonder kaarsen of plug-in luchtverfrissers te gebruiken. Maar met zo veel verschillende soorten amber geurblokjes op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welk amberblokje je geld waard is. Door de grootte, de geur en de prijs van het product in overweging te nemen, kun je het perfecte amber geurblokje voor je huis vinden.

marokkaanse amber blokjes

Welke soorten amber geurblokjes zijn er?

Een van de meest populaire voordelen van amberhars is het vermogen om een kamer te vullen met een warme, aardse geur. Er zijn veel verschillende soorten amber blokjes op de markt, en elk heeft zijn eigen unieke geur. Op deze plek bekijken we de verschillende soorten amber blokjes, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw huis.

Gemengde Amber geurblokjes

Een van de populairste soorten amber geurblokjes zijn gemixde amber geurblokjes. Deze blokjes worden gemaakt door verschillende oliën en amberhars te combineren tot een unieke geur. De populairste geuren voor gemengde amber geurblokjes zijn vanille, muskus, rose en patchouli. Gemengde amber geurblokjes zijn een geweldige manier om te genieten van de voordelen

Enkel geurige amber blokjes

Als je op zoek bent naar een meer traditionele amber geur amberblok, dan kunt je kiezen voor een enkel geurige amberblok proberen. Enkel geurige amber geurblokjes zijn gemaakt van 100% pure amberhars. Deze geurblokjes hebben een sterke, aardse geur die perfect is om elke kamer in je huis te vullen met de geur van warmte en comfort.

Conclusie

Er zijn veel verschillende soorten amber geurblokjes op de markt, en elk heeft zijn eigen unieke geur. Op deze plek hebben we de verschillende soorten amber geurblokjes bekeken, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw huis.

Als je op zoek bent naar een traditioneel amber geurblokje, dan moet je waarschijnlijk enkel geurig amber blokjes kopen. Enkel geurige amber blokjes zijn gemaakt van 100% pure amberhars en hebben een sterke, aardse geur. Als je op zoek bent naar iets met een meer unieke geur, dan kun je gemengde amber geurblokjes proberen. Gemixte ambergeurblokjes worden gemaakt door verschillende soorten ingrediënten te combineren tot een unieke geurblok. Welk type amberblok je ook kiest, je zult zeker genieten van de heerlijk warme, aardse geur die het in jouw huis brengt.

Amber blokjes – Een korte geschiedenis

De onmiskenbare geur van amber wordt al eeuwenlang op verschillende manieren gebruikt. Het was echter pas vrij recent dat deze unieke geur werd gevangen in de compacte vorm van amber geurblokjes. Hier beschrijven we kort de geschiedenis van amber en hoe het werd gebruikt om geurblokjes van amber te maken.

De geschiedenis van amber begint in de Baltische regio, waar het eeuwenlang is gedolven. Amber is een gefossiliseerde hars die afkomstig is van bomen die miljoenen jaren geleden in deze regio groeiden. Omdat barnsteen zo oud is, heeft het een zeer kenmerkende en herkenbare geur. Deze geur is door de geschiedenis heen op verschillende manieren gebruikt.

Amber werd eerst gebruikt als geurige olie. Later werd het gebruikt als ingrediënt voor wierook en parfum. De aparte geur van amber maakte het een populaire keuze voor deze producten. De laatste jaren wordt barnsteen gebruikt als hoofdingrediënt in een groot aantal verschillende geurproducten, waaronder kaarsen, diffusors en natuurlijk geurblokjes.

Geurblokjes zijn kleine, vaste blokjes geurwas die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Ze kunnen in een oliebrander worden geplaatst om hun geur vrij te geven, of ze kunnen worden gesmolten en in mallen worden gegoten om geurkaarsen te maken. Geurblokjes worden ook vaak gebruikt om huizen en werkplekken van een lekker luchtje te voorzien. Dit gebeurt door ze op centrale plaatsen in de kamer te leggen, zodat de geur zich gelijkmatig kan verspreiden.

Amber geurblokjes worden steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid en langdurige geur. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om te genieten van het uitgesproken aroma van amber, probeer dan eens de geurblokjes van amber!

Conclusie

Amber wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn aparte geur. De laatste jaren wordt deze unieke geur steeds populairder, dit in de vorm van amber geurblokjes. Deze kleine, stevige blokken van was zijn veelzijdig en gaan lang mee, waardoor ze een populaire keuze zijn voor degenen die op verschillende manieren van de ambergeur willen genieten.

Probeer ze vandaag nog!

marokkaanse geurblokjes

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn