Home » Veel gestelde vragen – FAQ

Veel gestelde vragen

Wij hebben voor jou de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Kom je er nog niet uit? Wij helpen je graag. Wij zijn goed bereikbaar via Instagram en via Whatsapp :).

Vakantie aan zee - meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De algemene landingspagina met blogs over duurzaam reizen in Nederland is te vinden via in het header menu.
Er zijn verschillende blog artikelen over activiteiten binnen en buiten Nederland. Een leuk aantal activiteiten staan uitgelegd in deze blog.
Helaas zijn wij geen boekingswebsite, maar het simpelweg intypen van de gewenste locatie of activiteit in een zoekmachine zorgt vaak dat je op een boekingswebsite komt. Ook zijn veel plekken te reserveren via booking.com. (tips voor een mooie accommodatie? Bekijk deze locaties eens!)
Volledig duurzaam reizen wordt lastig, maar we kunnen onze ecologisch voetafdruk wel zo klein mogelijk maken. In onze blogs over reizen in Europa leggen we meerdere manieren uit hoe je duurzaam en leuke reizen kunt boeken binnen Europa.
Nee, dat is zeker niet nodig. Dit kan afhankelijk zijn van veel factoren. Ook is er tegenwoordig een optie om je CO2 uitstoot van vliegen te compenseren. Dit raden wij dan ook sterk aan! Verder zijn er heel veel manieren om duurzaam te reizen. Kijk ook eens bij onze reisblogs over duurzaam vervoer.
Dit is volledig afhankelijk van de locatie waar je naar toe gaat. Hoewel fietsvakanties of wandelvakantie het meest groen zijn, kunnen we niet allemaal lopend naar de Franse Alpen. Gelukkig zijn er ook andere opties, zoals een bus vakantie.
Op vakantie gaan is een luxe. En hoewel die luxe fantastisch is, hopen wij dat de volgende generaties ook mogen genieten van deze wereld. Daarom willen wij jullie allerlei manieren laten zien hoe je alsnog een beetje duurzaam op vakantie kunt gaan. Fijn voor jou en voor de wereld!
Nee, wij promoten alleen merken waar wij achter staan. The Green Tourist een affiliate partner van de Bol.com. Dat betekent dat wij verwijzen naar hun website voor aankopen. Kortom: kwaliteit van een betrouwbare website!
Dat kan. Wij staan altijd open voor verbeteringen, samenwerkingen of suggesties. Er kan contact op worden genomen via WhatsApp of Instagram. Wij proberen z.s.m. op je vragen/ verzoeken te reageren.
Jazeker! Via Instagram en WhatsApp geven we je graag het advies dat je nodig heeft.
Nee, helaas hebben wij momenteel nog geen bezoeklocatie.
Helaas niet, wel kun je ons via WhatsApp bereiken.
Wij vinden het belangrijk om een verschil te kunnen maken in de wereld, daarnaast schrijven we de blogs met plezier. Doormiddel van het promoten van duurzame producten wordt er wel winst gegenereerd.

The Green Tourist is ook bereikbaar via:

The Green Tourist logo