Home » Duurzamer vakantievervoer

Duurzamer vakantievervoer

Gingen je voor

Ideaal en duurzaam

Ik voel me nu eindelijk niet meer schuldig door de negatieve effecten die mijn vakantievervoer op het milieu heeft. Ik heb door deze blogs namelijk dé voor mij ideale en duurzame manier van reizen gevonden. Bedankt!

Anique van den Barnevelder

Duurzamer én voordeliger

Door The Green Tourist weet ik eindelijk hoe ik duurzamer kan reizen, maar het allermooiste is… Ik bespaar ook nog eens geld! Enorm bedankt!

Willem-peter van der Oeverlaken

Geïnspireerd

Door de blogs van The Green Tourist ben ik geïnspireerd geraakt om eens met de trein naar het buitenland te gaan. Wat een avontuur zeg! De volgende treinvakantie staat alweer gepland :).

Angelica der Driebergerhof

Voordelen voor jou

  • Alles wat je moet weten op één plek
  • Bespaar geld
  • Reis duurzamer
  • Beleef meer avontuur
  • Veel praktische tips

Ga nu naar de blogs!


Wie schrijven de vakantievervoer blogs?

De vakantievervoer blogs worden geschreven door vijf enthousiaste avonturiers. Wij weten dat reizen echt duurzamer kan én moet. De grote uitdaging die wij onszelf gesteld hebben is dat dit echter niet ten kosten mag gaan van het te beleven plezier.

Uit deze uitdaging putten wij iedere dag de energie om opzoek te gaan naar nieuwe ideeën over hoe we duurzamer kunnen reizen terwijl we meer plezier en avontuur beleven tijdens de reis. Wij creëren hier unieke content over, aangezien wij ook jou graag laten zien hoe gaaf duurzamer reizen kan zijn!

Ga jij met ons dit avontuur aan? Bekijk nu de blogs over duurzaam reisvervoer!

man en vrouw onderweg met duurzamer vakantievervoer
Vaste bloglezers onderweg met duurzamere reisvervoer

fietsers onderweg met duurzaam vakantievervoer
Kinderen van bloglezers op fietsvakantie

Wat kan je verwachten van de vakantievervoer blogs?

Wij schrijven graag blogs over duurzamer vakantievervoer. Er worden binnen deze categorie onder andere Blogs geschreven over:

  • Met de trein op reis
  • Met de bus op reis
  • Groener vliegen
  • Met de fiets op reis

Er wordt onder ander geschreven over de voordelen van ieder van de soorten vakantievervoer. Daarnaast geven we vele handige tips voor wanneer je kies voor één van de soorten reisvervoer. Denk hierbij aan tips om geld te besparen, altijd fijn ;)!

Waarom duurzamer vakantievervoer?

Volgens een artikel van RTL Nieuws kan een (grote) reis voor even veel uitstoot zorgen als iedere dag naar je werk rijden. Tijdens deze vakantie is vooral het vervoer erg milieubelastend.

Hier valt dan ook de meeste winst te behalen! Jij kunt dan ook het verschil maken door te kiezen voor een duurzamere soort vakantievervoer.

Het milieu en de volgende generaties zullen je enorm dankbaar zijn!

duurzame camping

Recente blogs

Op fietsvakantie

Waarom zou je op fietsvakantie in Nederland moeten? En welke fietsroutes zijn nou écht de moeite waard? Dit en meer hebben wij voor je uitgezocht!

Groen vliegen

vliegtuig op landingsbaan

Je hoort steeds meer over groen vliegen. Maar wat is groener vliegen en waarom zou je groen(er) vliegen? Lees er in deze blog alles over!

Op busvakantie

vakantiebus in bergen

Een busvakantie vaak niet het eerste soort vakantievervoer waar je aan denkt. Dit is echter behoorlijk onterecht. Een busvakantie heeft namelijk enorm veel voordelen.

Fietsvakantie in Italië


Hey, Je bent er nog!

Mooi! Dat betekent namelijk dat je onze informatie interessant vindt :). Wij weten zeker dat de speciaal voor jou geschreven blogs je aan zullen spreken. Neem daarom nu een kijkje op onze blogoverzicht-pagina!