Voorbereid naar je vakantiebestemming tijdens de zomervakantie

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Bijna alle Nederlanders zijn er al druk mee bezig: de zomervakantie. Veel mensen hebben dan ook al de nodige voorbereidingen getroffen. Jij nog niet? Geen enkel probleem! Na het lezen van deze blog ga jij goed voorbereid naar je zomerse vakantiebestemming.

panorama van Barcelona bewolking

Corona tijdens zomervakantie

Corona… we kunnen het woord bijna niet meer horen. Gelukkig heeft corona vlak voor de zomervakantie een minder dominante rol. Toch is het erg verstandig om de coronamaatregelen in de gaten te houden de maand voordat je op zomervakantie gaat. Op deze pagina van de Rijksoverheid vind je alles wat je moet weten over corona voor als je op zomervakantie gaat. Houd dit goed in de gaten!

Halt, politie!

Het is enorm belangrijk om een identiteitsbewijs mee te nemen onderweg naar je zomerse vakantiebestemming. Het kan namelijk erg goed voorkomen dat je je moet identificeren tijdens je reis. Kun je dit niet, dan kan dit voor grote problemen zorgen!

Doe jezelf dan ook een plezier en leg alle identiteitsbewijzen op een plek waar je ze sowieso niet vergeet. Check op deze pagina van de Rijksoverheid welke reisdocumenten in het buitenland geldig zijn.

paspoort zomervakantie

Groene koers tijdens zomervakantie

Ook is het belangrijk om de juiste spullen mee te nemen tijdens je reis. Waarom kies je hier niet direct duurzame reisartikelen? Zo doe je namelijk iets goeds voor de wereld. En nee… Duurzame reisartikelen hoeven niet duurder te zijn!

Wij hebben een aantal belangrijke reisartikelen speciaal voor jou uitgezocht. Al deze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en niet duur ;). Wat wil je nog meer?

Ga jij iets goeds doen voor het milieu?

Dopper

Iedereen weet dat water drinken enorm belangrijk is. Ook onderweg naar je vakantiebestemming is dit belangrijk. Plastic wegwerpflesjes zijn wat ons betreft echter een no-go. Kies in plaats hiervan voor een kwalitatief hoogwaardige én duurzame optie: een Dopper. Je kunt de Dopper ook als thermos-variant krijgen, ideaal voor koffie- en theeliefhebbers ;)!

Lunchen

Onderweg wil je natuurlijk ook wat te eten bij je hebben. Het kan echter nog best lastig zijn om je eten vers te houden. Gelukkig hebben we hier hier een goede en ook nog eens duurzame oplossing voor gevonden. Check deze ideale vershoudbox van Homra eens. Wij zijn fan!

Backpack

Naast een goede koffer is een goede rugzak altijd fijn om onderweg bij je te hebben. Zo kun je hier wat snacks in kwijt om de trek te stillen of kun je je lievelingsboek meenemen.

Wij hebben een fantastische duurzame én goedkope rugzak voor je gevonden! Deze rugzak is een echte aanrader!

waterflessen-vakantieplek

Vakantievervoer voor de zomervakantie

Wel eens overwogen om voor duurzaam vakantievervoer te kiezen voor je aanstaande zomervakantie? Het is echt het overwegen waard. Bekijk alle blogs over duurzaam vakantievervoer en ontdek de voordelen!

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn