Summerproof scheren op vakantie met duurzame scheermesjes.

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Het wordt weer langzamerhand zonnig weer. En als de zomer is gekomen, grijpt elke vrouw regelmatig naar een scheermesje om te scheren. Het einddoel is gladde en zachte benen die helemaal ‘bikini proof’ zijn. Ontharen is een tijdrovend klusje, maar ook daar weet The Green Tourist wel raad mee. Duurzame scheermesjes en gladde benen, dat is wat je wilt deze zomer!

Voor het scheren, scrubben!

Om oude huidcellen alvast weg te halen, is het verstandig om de dag voor het scheren je bene te scrubben met een zoutscrub. (het maakt niet uit of je ze scheert, waxt of epileert) een zoutscrub. Werk van je enkels naar boven toe en breng het product aan met cirkelvormige bewegingen. De biologische zoutscrub van Perle de Coco exfolieert, hydrateert en voedt de huid. De scrub is samengesteld uit biologische vergine kokosolie (met uitzonderlijke voedende eigenschappen voor de huid), manukahoning en karitéboter (met unieke herstellende eigenschappen), menthol (met verkwikkende frisheid) en fijne kristallen van roze Himalayazout (verwijdert voorzichtig de onzuiverheden van uw huid).

De beste scheertijd

Breng vlak voor het scheren een royale hoeveelheid vocht inbrengende scheergel of -schuim aan. Het best is om deze tegen de haargroei in te strijken, zodat de haartjes recht gaan staan. Hierdoor voorkom je irritaties, houd je de haartjes vochtig en is het gemakkelijk om over je huid te glijden. Het zorgt zodoende voor een gladder en beter resultaat. Met andere woorden, het zal een paar dagen langer duren voor je je opnieuw moet scheren.

Duurzaam en scherp (geprijsd)

Gebruik een scherp mesje, dat geeft een zachter gevoel en een mooier resultaat. De scheermesjes van Bamboozy zijn daar perfect voor! In een pak zitten 20 vlijmscherpe platinum scheermesjes met anti-roest coating. Dit voorkomt dat je je kwetst en het vermijdt irritaties. Zo’n mesje gaat gemiddeld tien scheerbeurten mee, maar de levensduur hangt uiteraard ook af van persoon tot persoon… Een groot voordeel? Geen plastic afval, de mesjes zijn 100% roestvrijstaal.

Voordelen Bamboozy

  • Beter scheerresultaat, gladdere huid, minder irritatie, en ingroei van haartjes
  • E-book voor beginners
  • Licht gewicht door gebruik van aluminium
  • Veel goedkoper scheren in verhouding tot wegwerp scheermesjes van de bekendere merken
  • Geen plastic afval, de mesjes zijn 100% roestvrijstaal
  • Inclusief 20x platinum scheermesje met anti-roest coating
  • Makkelijk en veilig je mesjes vervangen door de kop van de steel af te draaien

Gebruik olie na het scheren

Last, but nog least…geef je pas geschoren benen elke avond een laagje natuurlijke lichaamsolie. Het liefst zonder geurstoffen of parfum.  Een goed voorbeeld is kokosolie of macadamiaolie. Dit is nodig om je huid te voeden en je benen krijgen er een mooie glans van. Zo ben jij straks helemaal summer ready!

Meer weten?

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn