Met deze waterflessen wordt hydrateren op reis een makkie!

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Je bespaart niet alleen geld als je elke dag je eigen waterflessen bijvult met kraanwater, maar ook een hoop plastic. En dat is natuurlijk super goed, maar is elke waterfles nu geschikt voor op reis? The Green Tourist vertelt jou welke waterfles bij jouw reis past en dat natuurlijk volledig duurzaam!

Waterflessen voor backpacken en actieve vakanties

De Lifestraw Go  is een waterfles met filter en ideaal voor vakanties naar de tropen en gebieden met slecht drinkwater. Het filter doodt namelijk 99,9999 % van de bacteriën in het water en je kunt hem dus gewoon blijven vullen met kraanwater. Op deze manier heb je tijdens het reizen altijd beschikking over schoon drinkwater. Daarbij scheelt het natuurlijk enorm veel plastic. Ook heeft de fles een clip waardoor je hem gemakkelijk aan je tas of backpack kan hangen.

Hoe werken de waterflessen van LifeStraw Go

Waterflessen voor stedentripjes binnen Europa

Een waterfles die we steeds meer zien, is de Dopper. De flessen zien er aantrekkelijk uit en zijn ook nog eens super waterdicht. Ook voor reizen binnen Nederland is deze drinkfles ideaal. Er komen namelijk steeds meer plekken waar je drinkwater kan tappen, dus ideaal voor onderweg. Je kunt een Dopper bovendien makkelijk uit elkaar halen en in de vaatwasser zetten. Zo blijft die heerlijk fris. Op het gebied van duurzaamheid scoort hij ook punten: elk onderdeel is apart te bestellen, dus je hoeft niet meteen een nieuwe fles te kopen als bijvoorbeeld je dop kapot is en ze hebben ook sportcaps! Een nadeel: het heeft geen filter. Verre reizen met slechte waterkwaliteit is dus lastiger met deze drinkfles.

Hydrateren kan je leren

Vooral op vakanties is het belangrijk om goed te blijven hydrateren. Of je nu op zon vakantie gaat of op wintersport, water is enorm gezond. Maar niet alleen water zorgt voor hydratatie. Er zijn verschillende middelen die je huid kunnen onderhouden tijdens je reis. Wil jij weten wat de beste huidverzorging op reis is? Abonneer dan op de nieuwsbrief voor exclusieve blog artikelen.

Nieuwsbrief

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn