Duurzamere toilettassen voor dames

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Toilettassen zijn een musthave als je je spullen inpakt om op reis te gaan. Kort of lang verblijf, je toilettas is altijd gevuld. Daarom is het belangrijk om een goede en kwalitatieve toilettas te hebben. Die als het kan ook nog een beetje duurzaam is! Dus pak je shampoo en tandenborstel maar vast bij elkaar, want wij geven je advies over praktische en duurzame toilettassen voor op jouw reis!

Al je toiletartikelen schoon en opgeborgen

De toilettassen van Samsonite zijn toilettassen gemaakt van minimaal 50% gerecycled plastic. Ook worden bespaard op kostbare grondstoffen. Zij vinden dat door producten te ontwerpen die lang meegaan, we een steentje bij kunnen dragen aan de verkleining van de wereldwijde afvalberg. Ook bieden zij goede garantie en repair mogelijkheden. En mannen, wees niet bang, ze bieden meer dan toilettassen voor dames.

Bekijk nu deze toffe
duurzame toilettassen

Toilettas

Wat gaat er mee in de duurzame toilettas?

Of je nu kort of lang op reis gaat, een toilettas eindigt altijd vol. Het is dan ook goed om voor je vakantie een lijstje te maken met benodigdheden. Je ochtend en avond routine nagaan is een handige manier om al aan al je spullen te denken. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

Een andere tip voor meer ruimte in je toilettas: denk goed na over je shampoo. Een volle shampoofles is zwaar, te veel en niet duurzaam. Er zijn veel alternatieven voor grote shampooflessen bijv. duurzame shampoo bars. Wij hebben deze natuurlijk even voor jullie getest! Lees alles over de voor en nadelen in onze blog.

Laat ze maar hangen!

Soms is een kamer of hotel niet altijd zo ruim als je hoopte. Kijk daarom goed of de toilettas ook kan hangen. De dames toilettassen van Fresk hebben altijd een lus of hengsel waardoor je gemakkelijk je spullen kunt weghangen. Ook zij maken dames toilettassen van duurzame materialen. Verder kunnen zij zich identificeren met het B Corp certificaat. Extra fijn voor je duurzame reis!

Meer weten over The Green Tourist?

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn