Dit is dé top 3 van duurzame, leuke steden in Europa!

inpakken reiskoffer reisproducten

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Er zijn zoveel leuke steden in Europa, het zijn er bijna te veel om op te noemen en allemaal te bezoeken. Tenminste, dat zou je denken! Wij helpen je graag op weg om alle mooie steden van Europa te bezoeken. Er zijn namelijk tal van leuke steden in Europa. Lees hieronder verder over onze top 3 van meest leuke steden in Europa die je op een duurzame wijze kan bezoeken.

Londen-the-big-ben-top-3-steden

Londen, Groot-Brittannië

Londen timmert hard aan de weg om een duurzame stad te worden. De stad zet in op zoveel mogelijk fietsen in de stad. De stad is daarom in de loop van de tijd ook steeds beter te verkennen op de fiets. Persoonlijk vinden wij Londen tot de top 3 behoren van leuke plekken in Europa om te verkennen met de fiets. Andere duurzame activiteiten die leuk zijn om te ondernemen zijn bijvoorbeeld; Cutting Edge Green Tour en The Science Museum.  Voor meer duurzame tips om te ondernemen in deze stad verwijzen wij je naar deze site. Voor duurzaam vervoer kan je bij ons op de site terecht, namelijk hier. Al met al, Londen kan bestempeld worden als één van de leuke plekken in Europa en voor ons behoort hij zelfs tot de top 3 steden in Europa.

Berlijn, Duitsland

Biologisch, duurzaam en eco. Een greep uit de termen waar Berlijn voor staat. De stad is al jarenlang actief aan het verduurzamen en dat is te merken. Berlijn geldt als één van de meest prachtige steden in Europa en haar inzet aan duurzaamheid draagt hier enorm aan bij. Ga bijvoorbeeld tweedehands souvenirs shoppen op de vlooienmarkt, de stad ontdekken op de fiets of duurzame kleding shoppen in een groot warenhuis. Ontdek hier hoe jij ook op vakantie duurzaam kunt leven door duurzame reisproducten mee te nemen. Berlijn heeft veel meer te bieden dan men denkt. Bezoek bijvoorbeeld rijksgebouwen die de oorlog hebben overleefd. De geschiedenis van de stad maakt deze stad behoort tot de meest mooie steden in Europa.

skyline berlijn fernsehturm

Barcelona-sagrada-familia-top-3-steden

Barcelona, Spanje

Ook Barcelona draagt bij aan het verduurzamen van de wereld. Zo is de stad bezig met het volledig duurzaam maken van de toeristische sector. Geniet van heerlijk eten in één van de vele duurzame restaurants, ontdek de stad op de fiets, bezoek Sagrada Familia en maak een wandeling over één van de stadspleinen- en parken. Meer informatie hierover vind je via de hier. Barcelona is niet alleen een stad in een heerlijk klimaat, ook haar aandacht voor duurzaamheid draagt bij aan het feit dat wij kunnen stellen dat Barcelona behoort tot de leuke steden in Europa.

Zie je op tegen de reis naar één van deze bestemmingen? Bekijk deze polsbandjes tegen reisziekten en reis een stuk prettiger!

Kortom, er is genoeg keuze voor leuke, duurzame steden in Europa! Welke stad wil jij graag bezoeken en welke activiteiten wil jij graag ondernemen? Laat het hieronder aan ons weten! Berlijn is ook een leuke, duurzame stad! Bekijk hier wat je kan ondernemen in Berlijn! Alvast inspiratie opdoen voor de zomervakantie? Ontdek de Costa Brava via onze blog!

Stressloos op reis?

Ontvang onze inpaklijst met benodigde spullen en vergeet niets!
Contact Us

Bevestig

Hola! Wij zijn Sten & Wietse.

Wij creëren graag content met tips voor must-see’s voor reisbestemmingen over de hele wereld, reviews over reis-essentials en nog veel meer…

Dit alles zodat jij zo veel mogelijk kan genieten van je avonturen!

Neem contact met ons op

Wij geloven dat duurzaamheid en reizen te combineren zijn